Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AutoFarma i inne przydatne skrypty (LIMIT LIKE BLACK'A)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chodzi mi tylko o skrypty które działają na bolu no premium.

A mianowicie chodzi mi o skrypt na autofarme i inne które mogły by się przydać podczas gry.

Daje limit ;c 

Opublikowano

Za naukę lasthittowania się weź, a nie wspomagaczy szukasz ;/

Bez spamu mi tutaj, oczekuje konkretnych odpowiedzi. 

Opublikowano

po co wam boty do takich gier ? jesteście aż takimi gównami że zamiast grać dla przyjemności i przy tym nabierać umiejętności musicie jakiegoś shitu używać? może nauczcie sie poprostu grać?! zacznijcie używać mózgu bo jego braku nie zastąpi wam żaden bot... ludzie narobią durnowatych skryptów a później na soloQ spotysie sie takich "prosów" co wszystkie rozumy pozjadali wiedzą najlepiej a mózgu 0... i oczywiście to że nic nie grają to wina całej drużyny... 

moja rada: "jesteś gównem to zostań w bronzie z innymi gównami i nie psuj ludziom gry."

C++ gaming...

Opublikowano

Jeśli chcesz wydać kase/szukać cracka to MMA lub SAC:Reborn. Za free do farmy polecam ezLastHits (farma porównywalna z MMA i Rebornem lecz bez paru opcji - i tak w chuj lepsza niż na SAC:Revemped)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...