Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym bolem ? niby to działa ale to ani nie używa skilli a ni nic bezsens np na katarine to tylko pokazuje jaki ma zasięg a próbowałem różne skrypty, nie unika skili przeciwników np q nidali, ulti lux o co w tym w ogolę chodzi ?

graphic.png

Opublikowano

Mam skrypty mam Vipa ale ja w tym nie widzę sensu już lepiej się gra bez bola bo sie robi lepsze combo nie rozumiem w czym to jest takie zarąbiste nie rozumiem o co chodzi to ma za mnie używać skilli czy jak ?

Na wszystko są inne skrypty.

Pobierz sobie evadee to będzie Ci skillshoty omijać.

Mogę prosić o linka ?

graphic.png

Opublikowano

Mam skrypty mam Vipa ale ja w tym nie widzę sensu już lepiej się gra bez bola bo sie robi lepsze combo nie rozumiem w czym to jest takie zarąbiste nie rozumiem o co chodzi to ma za mnie używać skilli czy jak ?

Mogę prosić o linka ?

http://botoflegends.com/forum/topic/10469-freaking-good-evade-skillshot-evader-and-drawer-for-everyone/

Tu masz evadee, sam unika skillshotów.

A skille na skryptach używasz klawiszem, który sobie przypiszesz.

Np. katarina combo ma domyślnie ustawioną spacje.

Opcje masz pod klawiszem shift, tam wszystko pisze.

Opublikowano
http://botoflegends.com/forum/topic/10469-freaking-good-evade-skillshot-evader-and-drawer-for-everyone/

Tu masz evadee, sam unika skillshotów.

A skille na skryptach używasz klawiszem, który sobie przypiszesz.

Np. katarina combo ma domyślnie ustawioną spacje.

Opcje masz pod klawiszem shift, tam wszystko pisze.

No dobra ale w przypadku DatYasuo ustawiam wszystko tka jak pisze na stronie bola a to gunwo nawet nie umie postawić w jak leci np ulti ezreala.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...