Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] TWISTED FATE

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niby wraca do mety assasini nie są już tacy mocni jak wcześniej poza tym exaust jest mocny więc assasini są dobrze "gaszeni" dzięki czemu tf może wrócić co wcale nie oznacza że może się z nimi mierzyć.

TF jest postacią która dobrze sie sprawuje z dobrym teamem (reagowanie na wizje z ulta itp itd) myśle że na wyższych poziomach rozgrywki moze byc dosc grywalny

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ostatnio probowalem troche meczy nim zagrac. Bardzo dobrze sprawuje sie dla druzyny. Wiadomo wybierasz zolta karte  teleport na bota jak twoj adc i support nie spia to macie 1/2 kille. Wedlug mnie postac warta uwagi i ciekawa

Opublikowano

Pewnie 

Postać dobrze sprawuje się mida według mnie

Dzięki jego ulti w teamfight mam kille gdy ktoś próbuje uciec

Duże dmg co jest przewagą w late

Opublikowano

TF... jako postać dobra, mocną presję na inne linie potrafi zrobić, ale problem w tym kogo będzie miał na midzie. Jest na pewno grywalny, ale nie jest jakiś taki za mocny oraz nie może wygrać całej gry (Zed chyba to potrafi) 

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

Opublikowano

TF jest dobry jeśli nauczysz się nim grac.

+ Teleport co ok 2min

+ Dobry Damage

+ Stun

+ Slow

+ Mana sustain

+ Daleki zasięg Q

- Wymaga opanowania.

Opublikowano

najlepiej do mnie przemawia to, że odnawia manę... świetna opcja do długiego siedzenia na linii. zasięg też niczego sobie. a tp świetne to gankowania

sygna2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...