Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się w to grać ?

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się w to grać ?, jak kiedys to ściągłem to zobaczyłem jedno auto i na tym koniec bo nudne to troche było, dużo ludzi w to gra ?

Opublikowano

Aktualnie sporo, tylko hackerów masa, więc trzeba uważać

Pomocnik
Opublikowano

Ja gram od chyba tygodnia, tak sie wkrecilem, oczywiscie na hackach.

Caly czas blokuja mi konto :/

Opublikowano

Jakie są minusy, że gram z kolesiami hackach ?

Takie że teraz złapali dużo osób i prawdopodobnie ty też dostaniesz bana

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Ale tak sie ogólnie pytam... ja  w ogóle w to nie gram teraz tylko się pytam jakie są minusy gdybym zagrał ja jako czysty gracz z kolesiami na hackach

Opublikowano

Ale tak sie ogólnie pytam... ja  w ogóle w to nie gram teraz tylko się pytam jakie są minusy gdybym zagrał ja jako czysty gracz z kolesiami na hackach

Takie minusy że byś przegrał najpewniej, oczywiście 100% wyścigów nie jest z hackerami, jeśli widać że coś jest niehalo w tym jak jedzie przeciwnik. to możesz wyjść w wyścigu bez żadnych konsekwencji.

Opublikowano

A żeby ta gra się nie znudziła napewno nie trzeba wydawać kasy realnej ?

Ja wydałem na nią 20 zł na duperele typu pakiety kart, auta mam za free, tak więc można na luzie, wystarczy skilla trochę i autem wyższej klasy za kasę z gry możesz zniszczyć typa z autem z item shopu

Opublikowano

Jeszcze sie udziele, chce Ci pomoc zebys nie tracil swojego cennego czasu.

Zdecydowanie odradzam Ci gre w World-a, masa hackrow jak wielu juz to napisalo (wkoncu sam sie nim staniesz) osiagniesz wszystko, a pozniej i tak dostaniesz bana. NIE POLECAM :)

94go1x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...