Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się wracać ?

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pallka 14 lvl na Celeście eq tam troche lipne bo z tej wysepki po rooku skile tam chyba 30 na 30 coś ale jak pamiętam że expiłem na trollach to tam botów od uja było, i czy opłacało by się wracać ?

Opublikowano

Miałem tam, 31 lvl kiedyś którego nie mam, kiedyś jeszcze 17 druida orałem ostro więc tam coś wiem, do tego na OTS'ach

Ale tak ogólnie, opłaca się czy nie ? za dużo hackerów, utrudnianie expa i wgl ?

Opublikowano

Tu nie chodzi o hackerów, tylko o to, co pobierasz.

Utrudnianie expa - PK? Wszędzie się znajdzie, ale też zależy od ilości graczy na serwerze.

Według mnie jeszcze się opłaca popykać.

Opublikowano

Gram na celeście czyli nonpvp tylko mi chodzi o to czy jest bardzo dużo hackerów którzy będą mi utrudniać gre w sensie zajmują 10 hackerów 1 expa...

jeszcze myśle czy by nie zagrać na Pacera/Menera/Calmera/Luminera bo tam gra dużo graczy

Opublikowano

Po primo nigdy nie wbiłeś 100 lvla i nie poczułeś smakiu pvp sdka parala ueka żadnych warów .

Po Drugie boty były są i będą to już jest po prostu część tibi trzeba się z tym pogodzić że każy am bota nawet ja i ty go będziesz miał bo nikt o zdrowych zmysłąch nie będzie na serwie np pvp expił ręcznie do 200 lvla >.< chyba że ktoś kto na prawde dzieli życie  z tibią gdyby nie boty to tibia by nie zarabiałą a tak to 99% botów se kupi pacca i boci ale masz tego plusy wbijasz na respa 45 edekiem i nakurwiasz 100 boty  z sdka i masz maseee loota a taki 45 sdeker to dzień/dwa bocenia a nawet ręcznego expa  ;]

Wrócić się opłaca jeśli masz team. oraz Pacca

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...