Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sakasama no Patema

Asparte 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

52415.jpg

Rok: 2013

Typ: Kinówka

Patema, wraz z resztą społeczności, mieszka w podziemnych tunelach. Pomimo wyraźnego zakazu, eksploruje tereny określane przez starszyznę jako niebezpieczne. Podczas jednej z eksploracji napotyka na pewną postać...

Coś ode mnie:

Kilka dni temu wyszedł rip całego filmu i po seansie mogę z całą pewnością powiedzieć, że każdy powinien to obejrzeć. Fabuła trzyma w napieciu do końca, w któym dowiadujemy się najważniejszej rzeczy całego uniwersum Odwróconej Patemy. Nie da się opowiedzieć więcej i jednocześnie nie zaspoilerować części fabuły, serio.

Do osób, które już obejrzały:

To ci z Aigi byli tak naprawdę odwróceni, a Patema i spółka to ci normalni.

Do pobrania:

1080p

http://www.nyaa.eu/?page=download&tid=554511
720p

http://www.nyaa.eu/?page=download&tid=554510
Pozdrawiam.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Moze głupie pytanie, wiem ze to Kinówka. Lecz to jest kinówka od Anime czy Mangi, czy poprostu wszla tylko i wyłącznie sama Kinówka?

Opublikowano

Moze głupie pytanie, wiem ze to Kinówka. Lecz to jest kinówka od Anime czy Mangi, czy poprostu wszla tylko i wyłącznie sama Kinówka?

Móglbyś zbudować pytanie jeszcze raz, bo nie wiadomo o co Ci chodzi?

1373637009-U477327.png

Opublikowano

up ehh ciężko to zrozumieć ?

Chodzi mu o to czy jest takie anime a kinówka to ciąg dalszy historii , a może to tylko film na bazie mangi .

Ja ci odpowiem że nie wiem ale raczej to tylko film nie ma anime :D

Za film się zabiorę jutro :)

rmoiyq.png

Opublikowano

Ta kinówka nie ma materiału źródłowego. Odpowiada za nią znany i ceniony reżyser Yoshiura Yasuhiro.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Całkiem niedawno ją oglądnąłem, powiem szczerze długo na nią czekałem ale chyba nie byłem w nastroju podczas oglądania bo u mnie bez szału

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...