Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu zostałem zbanowany na Battlefield 4, a chciałbym sobie naprawdę trochę no... Pograć...

Ale dlaczego ten ban itd?

Już wyjaśniam.

Pracuję w Londynie i mojemu synowi zezwalałem na granie w Battlefield 4 - nawet nieźle mu to wychodziło...

No dobra... Gra, to niech gra... Ale ostatnio jak wróciłem, to dostałem bana na GUID, że używałem AIMBOTA... Noi  rzeczywiście... Mój syn, pod moją nieobecność używał AIMBOTA. Wiem, że zrobiłem źle, gdyż mu dałem w to pograć, no ale... Syn 16 lat, więc no... Nie widziałem żadnych przeciw wskazań by mógł mi nabijać lvl :)

I nie wiem, co mam zrobić... Gdy pisałem na battlelogu, to znowu dostałem bana na battlelogu... Nie wiem sam co mam robić... 

Tutaj jest z forum battleloga:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/forum/threadview/2955065228369056063/

Podałem nazwę cheata, gdyż znalazłem go w folderze pobrane.

Mam tego dosyć, a się boję, że to co pisze, że zostałem zbanowany całkowicie na PunkBusterze, to nie wiem, co mam wreszcie zrobić...

Apelacji jeszcze nie pisałem na ggc-stream, gdyż mój angielski nie jest jakiś tam mistrzowski mimo tego, że pracuję w Londynie... Facetce jak powiem w angli Please one chicken, to ona wie, że chcę kupić kurczaka na rosołek i wystarcza, potem mi mówi, że kosztuje 1 pounds and 20 pi (przypuśćmy) 

Więc naprawdę nie wiem, czy jeżeli kupię drugą płytę z Bf4, to czy będę mógł grać na serwerach z Punk Busterem, a do Polski przyjeżdżam co 2 miesiące i zostaję przez miesiąc w polsce, to... Chciałbym robić coś więcej, niż tylko pilot od telewizora w ręku... 

Czekam na odpowiedź... Proszę, pomóżcie, gdyż to naprawdę dla mnie dziwna i nawet trochę śmieszna sytuacja...

Edit: Przepraszam, że tak dziwnie napisane, ale się śpieszę, bo za 0,5h jadę...

Opublikowano

Ban jest na konto i się go już nie da pozbyć, trzeba założyć nowe konto na originie i tam kupić bf4.

Tylko polecam przed założeniem konta wyczyścić PC z aimbota i bf4 dla pewności też, żeby PB znowu nie wyłapał szkodliwego programu.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Hack usunełem, wyczyściłem komputer CCleanerem i zaraz zmieniam antywirusa na Kaspersky (niestety piracki, wiem, że mpcforum nie toleruje piractwa).

Czyli nowe konto Origin wszystko załatwi ? 

Nowa gra i na tym koniec ? 

Bo jeżeli tak, to nie ma więcej zamieszania...

A hacki takie jak do Call of Duty: Modern Warfare 1 (cod4 mw) też usunąć ? Bo syn coś lubi z tymi hackami mieszać, ale te owe ma już od roku i zero bana, więc... Też przyda się usunąć ? (Te inne hacki bez origin) 

Edit: 

Bo nie widzę potrzeby, by dalej były na komputerze...

Opublikowano

No dobrze. Dziękuję za radę...

Czyli podsumowując: Robić nowy e-mail, nowy origin, kupić gierkę i się tylko cieszyć graniem... Tak ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W profilu masz napisane, że masz 14 lat a tutaj piszesz, że twój syn ma 16? Przyznaj się po prostu, że cheatowałeś ty :)

Edit: W twoim innym poście (cytuję) - Kolega przyniósł mi cheata, powiedziałem, że nie będę instalować, bo będą problemy i miałem racje... 

OK. Jesteś dorosłym człowiekiem wnioskując po tym, że masz 16 letniego syna, a ciągle wpadają do Ciebie kumple aby pokazać Ci nowe czity? xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W profilu masz napisane, że masz 14 lat a tutaj piszesz, że twój syn ma 16? Przyznaj się po prostu, że cheatowałeś ty :)

Edit: W twoim innym poście (cytuję) - Kolega przyniósł mi cheata, powiedziałem, że nie będę instalować, bo będą problemy i miałem racje... 

OK. Jesteś dorosłym człowiekiem wnioskując po tym, że masz 16 letniego syna, a ciągle wpadają do Ciebie kumple aby pokazać Ci nowe czity? xD

Tak. Dokładnie ^^:D Czasami niestety, ale przyznać się nie da :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...