Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loss prevented

bivike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Projekty były, ale jednym z problemów który jest dość ciężko rozwiązać to specjalne wychodzenie jednego gracza gdy wiadomo ze mecz jest przegrany.

fantazjalogos.jpg

Opublikowano

Projekty były, ale jednym z problemów który jest dość ciężko rozwiązać to specjalne wychodzenie jednego gracza gdy wiadomo ze mecz jest przegrany.

Możesz rozwinąć swoją myśl "wiadomo, że mecz jest przegrany"? Wiadomo gdy jest wynik 20-5 dla drużyny przeciwnej i ktoś wyjdzie z przegrywającej drużyny to wtedy nie powinno być loss prevented - mam nadzieję, że jakoś uda im się to rozwiązać i wprowadzić w życie.

Piszcie pomysły, uwagi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No tak, mogloby byc Loss Prevented gdy ktos ma DC nie z jego Woli, ale można by byoo to bardzo latwo ominac, dlatego tez Rito tego nie wprowadzi.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Głupi pomysł..  Ktoś padnie 3 na linii i powie "fk you 0 gank i go afk" to dostanie tego bana. A po co wprowadzać Loss Prevented?  Ja się nauczyłem, że nawet 4v5 da się wygrać ale nie wolno nigdy grać supportem bo tym nie wykerujesz.

Graj najczęściej Riven na topie czy LB/Katariną na midzie i wykerujesz te 4v5. Teraz tak grałem ostatnio na customie sam na zaawansowane boty to stwierdzam, że są lepsze od większości graczy w przedziale gold5-plat5.  Te boty nigdy niezjebały flasha a kiedy widzę u mnie na rankedach flashe w ścianę to chcę żeby Riot wprowadził za afkerów takiego bota z określonym goldem na start xD

Opublikowano

Głupi pomysł..  Ktoś padnie 3 na linii i powie "fk you 0 gank i go afk" to dostanie tego bana. A po co wprowadzać Loss Prevented? 

Właśnie w takich sytuacjach powinien być loss prevented, wątpię, że taka osoba dostanie bana za 1 czy 2 takie sytuacje.

he87r9.jpg

4v5 polecam i pozdrawiam. btw chjowy pomysł, bo ktoś może się poświęcić dla drużyny i wyjść z gry =)

Wiem, że da się wygrać 4vs5 raz wygrałem 3vs5, nie w tym rzecz.

Poważnie uważasz, że obcy człowiek wyjdzie z gry z ryzykiem bana, dla ludzi których nie zna i nie ma z tego interesu?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W docie tak jest, jak ktos wyjdzie i nie wroci po 5min ludzie moga wychodzic z gry bez konsekwencji. Takie cos by sie przydalo, bo wygrywasz itd a nagle ktos dc nie wazne czy z jego winy ale przegrywamy. Czy to jest fair? Nie. Nikt raczej nie poswiecal sie dla druzyny, zaosyrzyloby sie bany za afka :D

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

W docie tak jest, jak ktos wyjdzie i nie wroci po 5min ludzie moga wychodzic z gry bez konsekwencji. Takie cos by sie przydalo, bo wygrywasz itd a nagle ktos dc nie wazne czy z jego winy ale przegrywamy. Czy to jest fair? Nie. Nikt raczej nie poswiecal sie dla druzyny, zaosyrzyloby sie bany za afka :D

Pomyśl teraz że wygrywasz grę u nich idzie ktoś afk a potem idą kolejni (załóżmy że w ok. 55 minucie) gra była dość wyrównana (sporo trwała) i była fajna zabawa jako że 4v5 można jeszcze ugrac a jak ktos wyjdze przeczeka się te 5 min i kolejni beda wychodzic juz bez konsekwencji to z tej gry nie będzie już totalnie przyjemności tylko była by pożeraczem czasu

Pomysł nie możliwy do zrealizowania afki były są i będą nie będzie na to dobrej metody

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Pomyśl teraz że wygrywasz grę u nich idzie ktoś afk a potem idą kolejni (załóżmy że w ok. 55 minucie) gra była dość wyrównana (sporo trwała) i była fajna zabawa jako że 4v5 można jeszcze ugrac a jak ktos wyjdze przeczeka się te 5 min i kolejni beda wychodzic juz bez konsekwencji to z tej gry nie będzie już totalnie przyjemności tylko była by pożeraczem czasu

Pomysł nie możliwy do zrealizowania afki były są i będą nie będzie na to dobrej metody

Gdyby wyszli to by się ich zaraportowało, powinno być coś takiego, że jak jak wyjdziesz z rankeda to nie możesz dołączyć do kolejki powiedzmy kilka godzin.

I tak powinno być też w lolu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Głupszego pomysłu długo nie widziałem. Grasz duo, masz serie twój kolega z duo wyłączy neta i masz loss prevented... 

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Głupszego pomysłu długo nie widziałem. Grasz duo, masz serie twój kolega z duo wyłączy neta i masz loss prevented... 

Jak już to dawno.

Ogólnie Twój post jest jakiś bezsensu heh

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No nie głupi. Też mnie AFK wkurwiają, zawsze próbuje mu z maczugi wyjebać ze skilla ale FF nie ma i AA słabe więc na midzie nie mam 100% many. Takie życie, co poradzisz.

Tak mi ostatnio poszło:

lkci.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...