Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mały problemik ze skryptem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś może czy da się coś zrobić ze skryptem na unikanie skillshotów ? Ponieważ jak np. biegne sobie w bok bo uciekam przed kimś i lux wali od boku ulti i zamiast uciekać mi w  ta strone gdzie klikam to on się cofa w tym momencie jak ja klikam do przodu żeby nie paść i jej ulti mnie zabiło ;-; tak samo jest z q nidalee czasami ze klikam gdzieś żeby uciec przed tym q ale postać mi ucieka w drugą stronę i mnie sieka tym q ;-; da się to jakoś naprawić czy coś?

wiem napisałem trochę niezrozumiale ;d

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Zapewne uzywasz FGE, na Platnym Evadee nie powinno byc takich problemow, zalecam uzywanie go.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@gradzina

ta ale uciekam z mala iloscia hp i na aa padne to chyba klikam ile wlezie a jak mi walnie ulta to zamiast biec mi ciagle tam gdzie klikam to on mi sie cofa i "buguje w tym ulti" i mnie to ulti zabija po prostu

@albicoolvod

mozna link ;d ?

1359121200-U261555.png

Opublikowano

@gradzina

ta ale uciekam z mala iloscia hp i na aa padne to chyba klikam ile wlezie a jak mi walnie ulta to zamiast biec mi ciagle tam gdzie klikam to on mi sie cofa i "buguje w tym ulti" i mnie to ulti zabija po prostu

@albicoolvod

mozna link ;d ?

Evadee zwykłe jest płatne 50 orjo chyba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...