Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dayz Mod?

Tekonizacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wczoraj zakupiłem Arme 2 + AO i oczywiście zaczęły się już pierwsze problemy . 

Gdy wbić chcę na jakiś serwer w DAYZ to wyskakuje "bad version ..." wkurwiłem się i pobrałem kolejne g... , które zwie się DAYZ COMMANDER i tutaj to samo jak chce wbić . Trochę mi szkoda 3,99 euro , które zbierałem troszkę na steam z itemów .

Jeżeli jest ktoś skłonny do pomocy i wprowadzenia mnie w grę jak w to grać i w ogóle jak wbić na serwer to mógł by mi pomóc .

Sorry za tak beznadziejne składanie zdań ale jestem maksymalnie wkur... na tą grę .

Opublikowano

A pobrałeś najnowszą wersję Army i DayZ? Jeśli nie to musisz to zrobić. DayZ pobierzesz z DayZ Commaner'a zakładka install o ile się nie mylę. A patch do army pobierasz albo z commander'a o ile jest aktualny, a jeżeli nie ma to z oficjalnej strony Army.

http://www.arma2.com/supply/game-updates.html

Pobierasz patch 1.62 i instalujesz. ;)

Opublikowano

Arma 2 DayZ Mod, przez steam nie działa mi też, na żaden serwer wejść nie mogę, jedynie DayZ Commander. Podaj jakiś kontakt do siebie GG lub Skype, to Cię dokładnie poinstruuje, bo przez DayZ commander zrobisz wszystko . :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli mam grę na steam to myślę , że powinna być aktualna . Pobrałem ten patch ale nic nie pomógł bo nawet nie ma w nim ścieżki do zainstalowania go tylko ch... wie gdzie się instaluje . Masz teamspeak ? wytłumaczysz mi co i jak .

Mój steam : NUkz

Opublikowano

Ogółnie kolega jeden mi pomógł i graliśmy przed chwilą na serwerze . Dam znać czy inne serwery będą działać . Nie zamykajcie.

Opublikowano

Witam.

Wczoraj zakupiłem Arme 2 + AO i oczywiście zaczęły się już pierwsze problemy . 

Gdy wbić chcę na jakiś serwer w DAYZ to wyskakuje "bad version ..." wkurwiłem się i pobrałem kolejne g... , które zwie się DAYZ COMMANDER i tutaj to samo jak chce wbić . Trochę mi szkoda 3,99 euro , które zbierałem troszkę na steam z itemów .

Jeżeli jest ktoś skłonny do pomocy i wprowadzenia mnie w grę jak w to grać i w ogóle jak wbić na serwer to mógł by mi pomóc .

Sorry za tak beznadziejne składanie zdań ale jestem maksymalnie wkur... na tą grę .

Gówno bo nie potrafisz używać ( lub szukać w google) ? 

DayZ Commander to obowiązkowa rzecz dla każdego gracza.

Bardzo ułatwia zarządzanie grą, modami, wersjami itp.

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

A masz zainstalowane te 2 gry ??? Arma 2 i ten dodatek ja właśnie ściągnąłem tą arma 2 : Operation Arrowhead a teraz instaluje arme 2 i teraz tak poda ktoś GG wytłumaczy mi kilka rzeczy :D

Opublikowano

@up 

Oczywiście narazie da się wbić na serwer .

PBA

Nie skomentuje . Panie wszystko wiedzący , jest to mój pierwszy kontakt z grą . 

Powiem ci jeszcze jedną rzecz po to jest możliwość zakładania tematów i powstało to forum po to by kurwa pytać ale nie ty wiesz najlepiej .

Opublikowano

@up 

Oczywiście narazie da się wbić na serwer .

PBA

Nie skomentuje . Panie wszystko wiedzący , jest to mój pierwszy kontakt z grą . 

Powiem ci jeszcze jedną rzecz po to jest możliwość zakładania tematów i powstało to forum po to by kurwa pytać ale nie ty wiesz najlepiej .

Chyba nie do końca ogarnąłeś to co napisałem.

Przeczytaj to jeszcze kilka razy

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...