Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube'er

Hotarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Znacie moze jakiegos yt ktory nagrywa issa ,ale nie jakies montaze pvp tylko jakos fabularnie jak esgaroth rok temu nagrywal skazani na zombie czy rock jakis czas temu (tylko zeby ten ktos byl bardziej ogarniety od rocka xD)

Oczywiscie polskiego yt

I najlepiej zeby dalej taka serie nagrywal a nie juz skonczyl. Prosze o linki

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Chętnie zacząłbym taką serie, bo bardzo dobrze kiedyś nagrywałem ale mi się to znudziło. 

Jbc. to pisz pw ;)

Pomogłem ? Daj + . Masz sprawe ? Pisz pw !

Opublikowano

Szczerze to takie ,,fabularne'' filmy to z DayZ się nagrywa. WarZ nie ma klimatu.. grozu lub czegokolwiek.+ ten XP z zombie. Gra powinna właśnie zmuszać nas do omijania ich, żebyśmy czuli pewien respekt przed nimi, a nie z maczetą wybijać całe bazy militarne ;d.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mozliwe jednak gameplay z warz podoba mi sie bardziej niz dayz

Nie wiem czym jest to spowodowane ale tak mam xD

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Szczerze to takie ,,fabularne'' filmy to z DayZ się nagrywa. WarZ nie ma klimatu.. grozu lub czegokolwiek.+ ten XP z zombie. Gra powinna właśnie zmuszać nas do omijania ich, żebyśmy czuli pewien respekt przed nimi, a nie z maczetą wybijać całe bazy militarne ;d.

Łoho, WarZ nie ma klimatu? Ile grałeś w te gre, 2 dni? WarZ ma właśnie klimat, bo gdyby nie ten klimat to ludzie by już totalnie w to nie grali ze wzgląd na okoliczności.

Opublikowano

Łoho, WarZ nie ma klimatu? Ile grałeś w te gre, 2 dni? WarZ ma właśnie klimat, bo gdyby nie ten klimat to ludzie by już totalnie w to nie grali ze wzgląd na okoliczności.

haha, człowieku, w WarZ gram od alphy, jeszcze pre-order zamawiałem z ich strony. W tym roku pykną mi już 2 lata z tą grą. I z łatwością mogę stwierdzić że ta gra nie ma klimatu. W DayZ wjeżdżając do miasta mam pewne obawy czy z niego wyjadę. W WarZ wchodzę do miasta, i boję się czy mi się w plecaku wszystkie ity z pvp się zmieszczą.. ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja również gram od czasów alphy i też w tym roku pyknie mi 2 lata. Proszę uświadom mnie kolego, gdzie widzisz w tej grze klimat. Zombiaki? to było dobre, ale jakiś czas temu. Teraz to tylko nic nie znaczący element gry. Nic nie są w stanie nam zrobić. Lootowanie? spoko tylko po co jak po 2 serwerach z pvp brakuje slotów w plecaku. Zresztą i tak zbierane są tylko snajpy, magi, sigi, tary, więc jaki to klimat jak widzę wszystkich tak samo ubranych z tym samym wyposażeniem? Chyba sam dobrze nie znasz tej gry. Ludzie mają miliony broni w globalu i chodzą tylko i wyłącznie na pvp, bo mogą sobie jeszcze coś zyskać. Część gra dla funu, a część gra po to, aby coś zarobić na tej grze. Są jeszcze i tacy, którzy grają, bo np oglądali sobie znanego streamera i myślą, że też tak mogą grać. Ta gra to typowy arcade. Dayz ma mnóstwo błędów, ale to jak się kogoś widzi na serwerze daje Nam ogromny klimat. Nie ma tam przywiązania do postaci, lootu. W warz za czasów alphy jeszcze mogłem zauważyć klimat. Inne oświetlenie, bardziej ponure. Ambienty, które pasowały do otoczenia np:

a teraz co jest? nic. Ładne kwiatki, słoneczko na którym możemy się opalać, noc trwająca dosłownie chwilę. No ja za przeproszeniem ni chuja nie widzę klimatu. Chyba, że sobie go sam narysuję na kartce. Nowe warz i h1z1 może ten klimat będzie miało, ale nie ISS.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

hahahahh jaka reklama samego siebie xD

Opublikowano

Sou Shibo nagrywa lub nagrywał bardzo ciekawe filmiki z WarZ może nie na tak wysokim poziomie jak rock, ale przyjemnie się go oglądało. ;)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...