Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poppy a dzisiejsza meta

Selfie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie dlatego że mało kto nią gra to warto. Ostatnio miałem na topie, wygrałem - miała staty 0:6 a gdzieś do 30 minuty 12:7 i prawie przez nią przegrałem, ultujesz jakieś no dmga wbijasz się w adc/apc i gościa nie ma. Dość dobra postać.

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Tak jak @up gdyby nie mana w early to by była w mecie to samo jest z urgotem

moim zdaniem opłaca się grać poppy bo mało kto na nią gra i nie wie jak na nią grać tak więc jak  umiesz grać w 10% chociaż tą postacią

to powinnieneś wygrywać lejny no chyba że przyjdzie taka soraka,renek,jax.

z

Opublikowano

Poppy to jedna postaci która wypadła przez swoje słabe early, pomimo że late należy do jednego z najlepszych to wyjątkowo słabe early z dużymi manacostami na początku powoduje że nikt nią nie gra, ale tak jak wyżej napisano, late czy też midgame i ta postać zaczyna kosić. Niestety Rito ma tendencję do robienia postaci o dobrym early i mocnym late, a zapominają o postaciach takich jak Poppy.

Opublikowano

Racja, ona wypadła przez swoje wysokie mana costy. Gdyby miała mana costy takie jak np. Jax to byłaby częściej grana od niego bo ma bardzo dobrego pasywa, a ultem potrafi wygrać TF'a. O Q nie wspominam bo to masakra, a E to wymaga skilla bo to jest jak E Vayne. Ultuje się supporta i zabija najlepiej adc--apc. Jest ona najsilniejszą postacią na topa prócz Nasusa LATE ale no niestety Rito zamiast zbuffować ją to bawią się w VU.

Opublikowano

Tak opłaca się szczególnie na low dywizjach. Ultujesz jakies usseles gówno i wbijasz sie we wszstko. Zabijasz 2 a oni wpakowali w ciebie wszystko, bo nie wiedzą jak działa jej ult ! Piękna postać w late game :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...