Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pobraniem Warcode.

HackerNaMaxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem z pobraniem Warcode. Gdy wchodze na glowna strone w zakladke download i chce pobrac ten plik Warcode client RAR - ROOT, to gdy sie juz pobiera, to gdzies po 10 minutach pobierania sie konczy pobieranie i pobiera mi sie tylko jakies 3 foldery animation i cos tam jeszcze i wyskakuje blad ze chyba uszkodzony plik, na laptopie kiedys pobralo sie znakomicie. Sprobuje jeszcze na innej przegladarce, jak sie pobierze to dam znac :) Pomocy. I czy ktos tez mial taki blad ??

@edit. Na operze pobralo mi 252mb i blad ;/ O co chodzi ??

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Spróbuj pobrać z multiupload lub installer. Wyłącz antywirusa

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ja mam taki problem gdy sie chce zalogowac to pisze mi Invalid password 

Podajesz złe hasło? >.>

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

byc moze i tak nie da sie zarejstrowac ;/ , co bym nie wpisal to wykakuje mi Error!

• Username or Nickname is already taken!
Opublikowano

Użyj do rejestracji innych danych.

MAL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema. Mam problem z pobraniem Warcode. Gdy wchodze na glowna strone w zakladke download i chce pobrac ten plik Warcode client RAR - ROOT, to gdy sie juz pobiera, to gdzies po 10 minutach pobierania sie konczy pobieranie i pobiera mi sie tylko jakies 3 foldery animation i cos tam jeszcze i wyskakuje blad ze chyba uszkodzony plik, na laptopie kiedys pobralo sie znakomicie. Sprobuje jeszcze na innej przegladarce, jak sie pobierze to dam znac :) Pomocy. I czy ktos tez mial taki blad ??

@edit. Na operze pobralo mi 252mb i blad ;/ O co chodzi ??

To jest błąd po stronie serwera, może osoba, która to wgrywała coś skopała ale działa to: 

Warcode Client ZIP

przez multiupload. Mi pobrało z tego bez problemu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...