Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Żaden mod nie działa.

Oskar111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem z wszystkimi modami, że wgrywam se tak jak się wgrywa czyli %appdata%>Roaming>bin>minecraft.jar jako WINRAR otwieram usuwam META-INF wrzucam pliczek modow wchodze w minecrafta SP tworze nowy swiat i nie dziala żaden mod mi nie dziala, moze cos byscie mi poradzili z tym bo juz nie wiem co ja mam robic. ;P

800px-Minecraft_Wallpaper_005-800x200.jp

Opublikowano

Witam, mam taki problem z wszystkimi modami, że wgrywam se tak jak się wgrywa czyli %appdata%>Roaming>bin>minecraft.jar jako WINRAR otwieram usuwam META-INF wrzucam pliczek modow wchodze w minecrafta SP tworze nowy swiat i nie dziala żaden mod mi nie dziala, moze cos byscie mi poradzili z tym bo juz nie wiem co ja mam robic. ;P

Mod jest zgodny z tą wersją, na którą chcesz grać?

8372383248.png
Opublikowano

Tak, tak i pobieralem na wersje 1.6.4 1.6.2 1.7.2 i nic nie działa i nie wiem jak to zrobić zeby działał a jedyny mod co mi sie wgrał to tydzien temu skin i nic wiecej ;d

800px-Minecraft_Wallpaper_005-800x200.jp

Opublikowano

Tak, tak i pobieralem na wersje 1.6.4 1.6.2 1.7.2 i nic nie działa i nie wiem jak to zrobić zeby działał a jedyny mod co mi sie wgrał to tydzien temu skin i nic wiecej ;d

Być może coś z czymś się gryzie i nie może się ze sobą pogodzić. Wgraj osobno każdy mod i zobacz czy dalej to samo. ;)

8372383248.png
Opublikowano

OD nowej wersji MC (od 1.6.2) mody się wgrywa poprzez zainstalowanie forge (automatyczny loucher) i wrzucenia plików (tych co pobrałeś, nie rozpakowanych) do folderu (utworzy się po zainstalowaniu forge i włączeniu profilu "forge" w loucherze) mods.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...