Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xerath a obecna meta

Swifty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno nie grałem w lola. Kolega mówił,że jeszcze nie dawno Xerath był grywalny,a teraz już nie jest. To jak to w końcu jest ?

Opublikowano

nic sie nie zmienilo, dostał reworka ale to było już z 4 miechy temu. Tak jak zawsze chwile nim pograli po reworku, aż się znudził.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Kupuj w chuj a zwłaszcza z Bolem VIP w komplecie :D

Ostatnio Nervarien (polski challenger) grał na streamie Nidalką na Xeratha (4 gry) i go Xerath cisnął jak chciał. Dostał max 2 dzidy w grze i wszystkie skillshoty trafiał.

Ten champ ma taki burst i zasięg, że to koniec. Kontruje wiele champów ale często ma problemy z tymi mobilnymi ale jak widać Bolowiec skillowo = Challenger   xD

@Edit offtopic :

Albo ten płacz Nervariena jak przegrywał 0/3 xD "ja coś czuje, że ma 'ewejda' "   Aż się zastanawiam na jakim skrypcie go ten Xerath zaorał.

Opublikowano

Xerath to 4 skillshoty których łatwo uniknąć, trzeba się naprawdę dobrze nauczyć nim grać by coś ugrać, inaczej useless bo chociażby zmissuje 4 skille w tf'ie i przegrywacie grę.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...