Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShoutBox działów | Komunikacja z graczami!

Δvy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Chciałbym przedstawić mój pomysł na bardziej rozbudowaną komunikację z graczami, chodzi mi tu o "ShoutBox'a", czy jak to zwał... Chat działów.

Polegało by to na wielu chatach, każdy przyporządkowany do swojego działu np. ShotBox | MineCraft. Było by to miejsce na totalny OffTop, gdzie

użytkownicy mogą pomagać sobie wzajemnie, czy jak kto woli... pospamować o swoich dzisiejszych przeżyciach.

Głównie chodzi tu o związanie grupy ludzi z sobą, oczywiste jest to, że gracze z innych gier/działów mają bardzo różniące poglądy, dlatego dobrze

by było połączenie shotubox-a z działem.

Opublikowano

Pomysł nie głupi ale forum było by strasznie przeciążone. Można by zrobić kanał na IRC'u, dodać ten czat do forum i tyle. Nie wiem jak to będzie wyglądało w praktyce.

Tak/neutral.

Opublikowano

Jestem na nie. Byłby tam wyłącznie spam, jakieś reklamy i podejrzane linki. Shoutbox sprawdza się na małych forach, ale tutaj - nie sądzę.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Nie rozumiem, offtop czy pomoc?

Jak szukasz pomocy, to wystarczy, że naciśniesz "Napisz nowy temat" i opiszesz problemy w nim. W przypadku servera będzie to ten dział http://www.mpcforum.pl/forum/428-minecraft-zarzadzanie-serwerem/

Nie potrzebny shoutbox do tego. Dodatkowo obciążenie było by tak nieziemskie, że forum by padło po kilku dniach przez to.

Nie.

MPC Hejter Team Leader

Admin Cienia
Opublikowano

Propozycje dodania wszelkiego rodzaju shoutboxów itp. były poruszane dziesiątki razy i zawsze odrzucane.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...