Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak kopiować itemy poprzez zabicie kogoś?

misterkamyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam takie małe pytanko .

Wiecie może jak kopiować itemy poprzez zabicie kogoś ? Ostatnio na serwerze Trollcraft.pl gracze biją kogoś łapką on wpisuje komendę . I umiera . Itemy z niego wypadają a gdy wyświetli się informacja "gracz .... Wylogował się podczas walki " pojawia się na działkach pvp (ale itemy ma dalej w eq takie jakie miał lecz wypadły z niego) . Wiecie jaka to może być komenda 

Opublikowano

Y nie da się tak kopiować ja tylko potrafię przez tabliczki trade i jeszcze plugin na sklep w skrzynce

Opublikowano

Być może da się coś takiego zrobić, ale to jes tylko i wyłącznie wina niezaktualizowanego pluginu. Albo coś brakuje i to wykorzystują, albo używają różnych sztuczek, gdzie w idealnym momencie da się coś takiego zrobić. ;)

8372383248.png
Opublikowano

Właśnie mnie to bardzo ciekawi jak kopiować przez ten sposób więc jeśliby ktoś znał to proszę napisać lub zalogowac sie na trollcraft.pl lub mc.trollcraft.pl na pvp i mi wytłumaczyć też jaki macie nick lub na skype : leniuszekxd

Opublikowano

Jak pisze że wylogował się podczas walki to pewnie /logout ...

Cytat

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die.

Bywalec
Opublikowano

Pytanie jest o komendę, ludzie, czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Komenda na samobójstwo to:

/suicide

lub:

/kill <nick>

5jJNSGS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...