Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

przypaly z policja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś w GTA zabiłem kilka osób i był przypał bo 5 gwiazdek było i czołg mnie gonił.

A w realu ostatnio dostałem mandat za brak zapiętych pasów.

Opublikowano

Kupiłem sobie w delikatesach paczke gum za 2.20zł w kształcie papierosów. Do tego jak się pociągło to leciał dym (mąka). No i palimy sobie z innymi dwoma kolegami i akurat radiowóz przejeżdża. Zatrzymał się na parkingu, podchodzi do nas jeden policjant i pyta się czy rodzice wiedzą, że palimy. My odpowiadamy, że nie. Odpowiada nam, że konsekwencje będą duże i każe nam wsiąść do radiowozu. Zrobiliśmy 4 kroki i pytamy się, ale za co chce nas pan aresztować ? Wy już dobrze wiecie za co - odpowiada. No ale to jest guma w papierosie (i wszyscy w śmiech). Na szczęście był spoko policjant i zaśmiał się, bo inny/a mogłaby nam dać mandat za prowokowanie policji :D heh była taka akcja w necie...

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Jak byłem w gimnazjum spisali mnie za strzelanie petardami w sylwestra bo zakłócałem coś tam.

Tak to jedynie pouczenia/spisanie za nieprzechodzenie przez pasy. 

Opublikowano

A mnie policjanty pogoniły, jak rzucałem kamykami w psa sąsiada xD Ale to było jakieś 5 lat temu.

Opublikowano

W grudniu sobie wziąłem z Kauflanda batonika i pare cukierkow. Na szczescie nic mi nie zrobili procz podwozki do domu xD

Opublikowano

Rozpijanie nieletnich, zakłócanie porządku publicznego, ble ble.

Bez konsekwencji.

Ładna bajka. Za rozpijanie nieletnich jest przypał, na pewno. 

Dostałem mandat za niszczenie mienia ( graffiti )  <_<

Opublikowano

Kiedyś na placu zabaw siedziałem z kumplami i byłem " wstawiony " i podeszło jakieś dziecko malutkie może 5-6 lat a ja oczywiście nie myśląc zajebałem mu w twarz, że się wywaliło. Oczywiście opiekunka to widziała sklęła mnie i zadzwoniła po policję. Po 15 minutach przyjechali spisali mnie i otrzymałem karę 200zł :D

u6pv.jpg

Opublikowano

Siedziałem z dwoma kumplami na schodach przed klatką schodową (nie byliśmy naje*ani ani nic) i nagle kryminalna, i spisują za to, że słonecznik żremy i nie sprzątamy o_O

Opublikowano

Masturbacja w miejscach publicznych.

wat

Rzuciłem puszką w radiowóz ,ale bez żadnych konsekwencji .

Tylko podszedł i powiedział ,że tak się nie robi.

Miałem chyba wtedy 8 lat .Chciałem zobaczyć czy wsadzą mnie do więzienia :D

giphy.gif ­

Opublikowano

15 maj - ubiegly czwartek, 17 urodziny kolgi....

jako ze mieliśmy na 3 lekcje to przed zajęciami poszliśmy opic urodziny, bylo nas cos ok 10 + jeszcze ok 10 os z innej klasy i za sklepem ziomki wypili 0.7 ( ja nie pilem... ) i za sklep podjechała policja, na nasze szczęście starsi nas zasłonili i zdążyliśmy uciec z drugiej strony sklepu, przypału nie bylo ale zawsze tam jakas akcja :D

Opublikowano

Kupiłem sobie w delikatesach paczke gum za 2.20zł w kształcie papierosów. Do tego jak się pociągło to leciał dym (mąka). No i palimy sobie z innymi dwoma kolegami i akurat radiowóz przejeżdża. Zatrzymał się na parkingu, podchodzi do nas jeden policjant i pyta się czy rodzice wiedzą, że palimy. My odpowiadamy, że nie. Odpowiada nam, że konsekwencje będą duże i każe nam wsiąść do radiowozu. Zrobiliśmy 4 kroki i pytamy się, ale za co chce nas pan aresztować ? Wy już dobrze wiecie za co - odpowiada. No ale to jest guma w papierosie (i wszyscy w śmiech). Na szczęście był spoko policjant i zaśmiał się, bo inny/a mogłaby nam dać mandat za prowokowanie policji :D heh była taka akcja w necie...

za prowokację nic nie dadzą ani nie mają prawa dac... Tylko spisanie. A.potem placzecie ze w banku was wychujali jak prawa nie znacie... Pozdro.

bb68.png

Opublikowano

Chciałem zapalić szluga, to poszliśmy z kumplami (trzema) za garaże bloku, każdy po buchu, kolejka do mnie, ja ledwo łapie faje w łapki a tutaj ziomki krzyczą "pały" ja rzucam fajke na ziemie i deptam xD.

Kolega zdarzył ucieć za płot (on i jeszcze jeden byli lekko wstawieni)

I lapsy nas spisały co robimy tutaj itd, okazało się, że z 15minut wcześniej była jakaś zadyma na osiedlu i policja przyjechała tak o zobaczyć :D

Epicko w uj to wyglądało jak tak myślę wtedy :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...