Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS : GO idle

xxziomxx16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem zacząć zbierać itemki na idle , ale nie zbyt tego rozumiem grałem na serwerach na którym nie dało się włączyć konsoli , nabijały się achivmenty ale co runde nikt nie dostawał nawet itemka. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś podał mi ip serwera na którym można idlować i wyjaśnił co mam zrobić.

Opublikowano

Na serwerach tego typu poprostu stoisz.. I co te 10 minut pod koniec rundy wylatują itemki... Wejdz w serwery spolecznosci i znajdz wg. najwiekszej ilosci graczy serwer ktory w nazwie ma "Idle" ...

Opublikowano

Wpisywać komende i dostawać achievementy / itemy dało się w TF2. W GO takiego czegoś chyba nie ma. Achievementy można zdobyć programem "Steam Achievement Manager". Itemy dropią tylko pod koniec meczu. Za użycie tego programu nie ma żadnego bana także spokojnie można używać. :)

Opublikowano

Wpisywać komende i dostawać achievementy / itemy dało się w TF2. W GO takiego czegoś chyba nie ma. Achievementy można zdobyć programem "Steam Achievement Manager". Itemy dropią tylko pod koniec meczu. Za użycie tego programu nie ma żadnego bana także spokojnie można używać. :)

Za użycie tego cheata możesz dostać bana -,-

@topic

Na takim serwerze stoisz i nic nie robisz.

Najlepiej zostawić grę włączoną kiedy np: idziesz do szkoły/pracy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...