Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatne Serwery?

123trools123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :P Mógłby mi ktoś wymieć prywatne serwery do LOLa, i coś o nich napisać? Np. Na początek: 30 lvl,250 RP, 1550 IP. itd

@Edit

Ile jest % że Riot odpiszę na zgłoszenie testera priva PBE?

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

nie ma prywatnych serwerów.

Ty mówisz o serwerze PBE czyli dla ludzi testujących bugi itp.

Kiedyś można było zrobić konto itp ale teraz usunęli prawie wszystkie i zostali nieliczni.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Aha. A ja coś słyszałem od kolegi że jest jakiś taki serv. Nie pamiętam jak się dokładnie nazywa ale coś z Garenem chyba. Wie ktoś o tym coś? 

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

Nie ma takich, jest jedynie PBE, gdzie dostajesz co tydzień 10k RP i 10k IP, aczkolwiek rejestracja jest zamknięta.

Nie dostaje się co tydzień 10k RP i 10k IP co tydzień od dłuższego czasu no ale dobra
Opublikowano

Aha. A ja coś słyszałem od kolegi że jest jakiś taki serv. Nie pamiętam jak się dokładnie nazywa ale coś z Garenem chyba. Wie ktoś o tym coś? 

Podobno jest taki serwer, hostowany przez garena, ale nie jestem tego pewien. 

461151420292002410470.png
Opublikowano

Nie ma takich, jest jedynie PBE, gdzie dostajesz co tydzień 10k RP i 10k IP, aczkolwiek rejestracja jest zamknięta.

nie ma prywatnych serwerów.

Ty mówisz o serwerze PBE czyli dla ludzi testujących bugi itp.

Kiedyś można było zrobić konto itp ale teraz usunęli prawie wszystkie i zostali nieliczni.

Nie ma,

jest tylko PBE.

Ile jest % że Riot odpiszę na zgłoszenie testera PBE?

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

Dobre podanie - odpiszą,

Gówniane podanie - analogicznie....

Opublikowano

Dobre podanie - odpiszą,

Gówniane podanie - analogicznie....

Tylko że ja nie musiałem pisać podania. Podanie się piszę kiedy napiszą do ciebie na e-maila? I Czy jest jakieś ograniczenie lvlowe?

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

@Rifresz                                                                                                                                    (Tak wiem rifresze robi się co 24h :p) 

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

Szczerze szanse chujowe są. Ja już czekam z 5 miesięcy i nic. Bana raz dostałem za afk może z rok temu więc w ciula lecą.

Opublikowano

Mi udało się założyć konto na PBE kiedy otwierali rejestrację. Nie jestem do końca pewien, ale czy RIOT nie otwiera reje raz na jakiś czas? ps. Moje konto nadal działa.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Ja cały czas testuje na PBE.

1 kwietnia 2013 r. była otwarta rejestracja ;D

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

To jest server garena nie polecam

Opublikowano

To jest server garena nie polecam

A co jest w nim złego? :P

@Edit

Po jakim czasie odpisuje Polski support?

@Edit

Własnie od kolegi usłyszałem że reje jest dostępne w pierwszych dniach miesiąca. Czy to prawda?

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

Powstają prywatne servery dopiero, na chwile obecną możesz pobawić się IntWars'em czyli League of Legends Sandbox

A ogólnie co to jest?

.

61vo.png

By Me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...