Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Splinter cell blacklist, czy far cry 3?

Royal6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu napisze, z ejak nie przeszedles tych gier to za przeproszeniem wypierdalaj stąd wyjdź. Dziękuje.

Jeśli jednak przeszedłeś to powiec przy ktorej sie bede lepiej bawil. mam obie, a nie wiem ktora przejsc najpierw

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Jak widziałeś gdzieś na yt Far Cry 3 to nie masz co zaczynać, bo ogromna zaleta tej gry to fabuła, a jeśli już sobie zaspoilerowałeś to nie ma sensu.

Splinter Cell Blacklist? Gra w której musisz co jakiś czas uratować zakładników, przejść z punktu A do B itd. Mi się nie podobała. Ale ja ogólnie za takimi grami nie przepadam.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Jak widziałeś gdzieś na yt Far Cry 3 to nie masz co zaczynać, bo ogromna zaleta tej gry to fabuła, a jeśli już sobie zaspoilerowałeś to nie ma sensu.

Splinter Cell Blacklist? Gra w której musisz co jakiś czas uratować zakładników, przejść z punktu A do B itd. Mi się nie podobała. Ale ja ogólnie za takimi grami nie przepadam.

Widzialem troche jak moj brat gral. Vaaz zginal, ale nie byl glownym bossem, byl tez jakis potwor.. (WTF, a niby realistyczna gra), ale nic wiecej nie wiem. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Widzialem troche jak moj brat gral. Vaaz zginal, ale nie byl glownym bossem, byl tez jakis potwor.. (WTF, a niby realistyczna gra), ale nic wiecej nie wiem. 

Nie, potworów nie było.

Jak jeszcze prawie nic nie widziałeś to graj.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie, potworów nie było.

przeciez widzialem jednego potwora, na monitorze brata gry gral w far cry3. To był taki boss

1373637009-U477327.png

Opublikowano

przeciez widzialem jednego potwora, na monitorze brata gry gral w far cry3. To był taki boss

Część ludzi w tej grze to "potwory". Aaa, wiem o co chodzi. Ale nie będę spoilerował. Nie ma szans. Przejdziesz to zrozumiesz o co chodzi z tym potworem.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie, potworów nie było.

Przecież był ...

Far Cry 3 ogółem bym wybrał bo sprawiła mi więcej zabawy no i ciekawszy multiplayer ma. SC:B też jest spoko ale czasem zaczyna robić się monotonne.

Opublikowano

Część ludzi w tej grze to "potwory". Aaa, wiem o co chodzi. Ale nie będę spoilerował. Nie ma szans. Przejdziesz to zrozumiesz o co chodzi z tym potworem.

Domyślam się, że to jakiś sen, koszmar, działanie narkotyku

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Domyślam się, że to jakiś sen, koszmar, działanie narkotyku

Zobaczysz ;) .

Przecież był ...

Far Cry 3 ogółem bym wybrał bo sprawiła mi więcej zabawy no i ciekawszy multiplayer ma. SC:B też jest spoko ale czasem zaczyna robić się monotonne.

Multiplayer taki CoDowaty trochę.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Zobaczysz ;) .

Multiplayer taki CoDowaty trochę.

ale chyba najpierw tego watch dogsa przejde jak wyjdzie i go kupię. Po far cry sięgne kiedyś , dzięki. Mozna zamknac

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Blacklist co prawda nie przeszedłem, ale tylko dlatego, że jest to średniej klasy strzelanka. Ze skradanką z "dawnych lat" mało ma już wspólnego, i większość misji skończyłem po prostu biegnąc i strzelając przed siebie, ewentualnie się chowając żeby zregenerować HP. 

W Far Cry 3, bawiłem się tak dobrze, że nie chciało mi się jej kończyć. 
Duży, otwarty świat, od chooya itemów do znalezienia, zwiedzenia itp. itd. 
Spędziłem w niej z 30/40h, aż stwierdziłem, że przydałoby się ją w końcu skończyć.

(WTF, a niby realistyczna gra)

Żadna gra nie jest realistyczna. 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Far Cry 3. Przeszedłem całe i se poluje na typków w bazach militarnych, bo nie mam już w niej co robić

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...