Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

SirSligo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Od kilku dni zmagam się z problemem dotyczące Firewalla i dostałem bana na 7 dni. I to już chyba z 3 raz. Czy jest prawdopodobieństwo że dostanę perma? Ile będę musiał rozegrać gier, by moje "ostrzeżenia" się wyzerowały ?, Ostatniego bana na 7 dni dostałem 2 kwietnia i dopiero teraz złapałem blokadę konta. :c

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Po miesiącu.

Dostaniesz perma, jeżeli w ciągu tego okresu znowu dostaniesz bana

Opublikowano

Ale za co dokładnie ban?

Za opuszczenie rozgrywek. Powodem opuszczeń był błąd Firewall. Właśnie napisałem o tym problemie do Supportu ale na razie brak odezwu :(

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Za opuszczenie rozgrywek. Powodem opuszczeń był błąd Firewall. Właśnie napisałem o tym problemie do Supportu ale na razie brak odezwu :(

Firewall jest z Twoje powodu (modem) - najczęściej pomaga reset modemu za pomocą odłączenia kabelka ;)

@ top

Jeżeli na przełomie miesiąca dostajesz więcej niż 3 bany, kolejny może być stałym.

Opublikowano

Poczytałem i piszo, że maksymalnie na miesiąc, nie wiem jak jest w rzeczywistości

Bez przesady żeby dawać permy za leave

Opublikowano

Firewall jest z Twoje powodu (modem) - najczęściej pomaga reset modemu za pomocą odłączenia kabelka ;)

@ top

Jeżeli na przełomie miesiąca dostajesz więcej niż 3 bany, kolejny może być stałym.

Ojć mylisz się ;)

Próbowałem naprawdę wszystkiego, by problem się nie pokazywał i nic nie poskutkowało ^ ^

Nawet wymiana modemu oraz routera nic nie pomogła  :)

Mam tak od tygodnia. Jest to uciążliwe, Raz się pokazał ten błąd i jak wziąłem ponów próbę to przeszło do ładowania championów, ale gdy doszło do 100% to wywaliło mnie i tak mogłem w kółko :(

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Witam.

Od kilku dni zmagam się z problemem dotyczące Firewalla i dostałem bana na 7 dni. I to już chyba z 3 raz. Czy jest prawdopodobieństwo że dostanę perma? Ile będę musiał rozegrać gier, by moje "ostrzeżenia" się wyzerowały ?, Ostatniego bana na 7 dni dostałem 2 kwietnia i dopiero teraz złapałem blokadę konta. :c

Nie słyszałem jeszcze ,żeby ktoś dostał perma.

Powiedzmy ,żę musiał byś być z 30 razy afk w miesiącu na perma. A to zrobisz? Nie.

Nikt nie wie kiedy się resetują.

Ja miałem już z ~~10 razy zablokowane konto na 7 dni i jakoś perma nie miałem. To tylko groźba.

Resetują się co tydzień od odblokowania konta  z tego co słyszałem. ( jak się znowu nie będzie afk przez ten tydzień ).

Jak afkujesz to chodź po jungli zmutuj i puść jakąś dobrą muzykę - pomaga.

Też mam problemy z firewall'em  ,zwykle po 1-4 próbie dołączenia do gry się udaję.

Po miesiącu.

Dostaniesz perma, jeżeli w ciągu tego okresu znowu dostaniesz bana

To miałbym już 5 razy perma na te same konto kappa

47990292595971448862.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...