Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Ban za nic

Flinston123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim. Kolejny problem, tak jak napisalem w "pomoc techniczna" przed formatowaniem konta wszystko dzialalo itp. po formacie mam bledy w wr i nie moge go wlaczyc. Skopiowalem wr na laptopa wchodze na wr dziala. Patrze ban na konto 0.o. Mialem tam full broni (te co sie dostaje jak nie siedzisz rok na wr) Za co to? Nie hackuje, a mam bana! 

Prosze pomozcie :(

Opublikowano

jesli nie używałeś bugów, haków, ovc itp to napisz ticketa powinni odbanować.

Jeśli pomogłem daj "Lubie to" ----> ----> ----> ----> ----> /\

Opublikowano

A dokładniej cytat:

Jest troszeczke wirusów ale ja ściągnąłem i nic się nie dzieje

Z dnia na dzień, przestaję wierzyć w bany za nic. Używałeś hacka choć raz, mają pełne prawo zbanować prędzej czy później twoje konto ;-)

Ban jest słuszny, ewidentnie. 

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Prawdopodobnie ban jest powiązany razem z error'em HS'a. Szczerze nie wierzę, że żadna z wymienionych pomocy nie pomogła naprawić błędu.

Możliwe, że razem z kontem dostałeś bana na hardware.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Wilczek, hackowałem na innym koncie, to bylo tak zwane konto hackowe. Na nim tylko hackowalem a na moich 2 innych kontach ani razu... Po rocznym powrocie do warrocka ani razu nie hackowalem

Opublikowano

Właśnie hackowałeś na innym koncie. Ale co z tego. Hackując na innym pociągasz wszystkie konta na których grałeś. To samo IP i adres MAC.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Inny komputer lub zmiana płyty głównej i dysku.

Ew. zrób format jeszcze raz i zainstaluj tego WR'a na nowo na dysku C. Odłącz dysk E dopóki nie przeformatujesz kompa i nie odpalisz WR'a.

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...