Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem World of Tanks

MrVeelverPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z uruchomieniem World of Tanks, czyli jak włączam Launcher'a klikam "Zagraj", pojawia się biały ekran w okienku przez jakiś około 2-3 sekundy i znika.

Przeinstalowałem Windows'a z 7 na XP i od tej pory nie chce działać, a wcześniej wszystko ładnie smigało.

Mój PC:

Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.12 GHz
RAM: 2 GB
Karta Graficzna: ATI Radeon HD 3850

Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam

Opublikowano

Wszystkie sterowniki po-instalowane? Net framework/directx?

Następnym razem takie tematy pisz w głównym dziale World of tank bo to subforum jest na poradniki. 

76561198001815076.png
Opublikowano

Wszystkie sterowniki są najnowsze. Przed przeinstalowaniem Win 7 na XP wszystko działało normalnie. Wymieniłem kartę graficzną i miałem problem z zainstalowaniem sterowników, więc przeinstalowałem system (na XP) i poźniej już WoT się nie chciał włączyć. Na starej karcie graficznej i na Win 7 WoT działał.

Opublikowano

To nie masz czegoś typu directy etc.

Poinstaluj wszystkie wymagane programy do działania WoT'a.

Opublikowano

Jak by co Panowie to ja mam inny nick, ponieważ nie mogłem się zalogować na tamto konto.

Przeinstaluj Wot-a, tylko pod żadnym pozorem nie wgrywaj modów !

Już to zrobiłem. Nie mam modów.

A dlaczego zrezygnowałeś z 7?

Zrezygnowałem, ponieważ miałem problem z zainstalowaniem sterowników (na 7) do nowej karty graficznej i po prostu musiałem przeinstalować, bo żadne stery nie chciały chodzić. I właśnie po tym re-instalowaniu wszystko diabli wzięli.

EDIT: Dalej nie działa, tylko teraz może jest dłużej (5-6 sec) to białe okno. Pobiorę jeszcze raz i zainstaluje na innym dysku.

PS Gdy jest to białe okno to ono nie jest na całym ekranie. Jest w okienku ;)

EDIT 2: Już wszystko działa. Przeinstalowałem na inny dysk. Inni co mają problem taki co ja to polecam przeinstalować na inny dysk. Temat do zamknięcia :)

Dziękuje wszystkim za pomoc i Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...