Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dajcie

pijak03

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa noobie jebany , przeczytaj se regulamin albo se kurwa zrób!Wpierdolić to ci kurwa stary może noobie.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

hahaha...a chcesz 1vs1 sniper war?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

Ale nobskie kurwy ! nie zebrajcie o hacki tylko sami cos probojcie zrobic! a 1v1 moge z kazdym kto chce?

WarRock dla Ciebie 7 liter dla mnie całe życie!!!^^

wrLogo.gif

PoMoGłeM? dAj 5 *=]

Moje gg to 8704814. Jeśli masz problem pisz. Odrazu mówię nie odpisuje na głupoty!

Chętnie zostanę moderatorem działu warrock.
Opublikowano

Ja pierdole KAka zamknij ten temat bo spam leci;/ NOBY!

WarRock dla Ciebie 7 liter dla mnie całe życie!!!^^

wrLogo.gif

PoMoGłeM? dAj 5 *=]

Moje gg to 8704814. Jeśli masz problem pisz. Odrazu mówię nie odpisuje na głupoty!

Chętnie zostanę moderatorem działu warrock.
Opublikowano

pijak03 myślisz, że taki kozak jesteś. Mówisz, że gramy na hackach i jesteśmy noob'ami, ale sam o nie prosisz w tym temacie. Widać po tym poście, że masz 12 lat i rodzice cie nie wychowali. Proszę o topic closed.

A z tym wpierdolić to racja ojciec Ci powinien wpierdolić za takie zachowanie.

hjln299024443d.gif Piszę poprawnie po polsku
Opublikowano

Dałem wszystkim Raport włącznie z sobą.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...