Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy są jakieś kary za serwer ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym się zapytać czy kiedyś ktokolwiek słyszał o ukaraniu kogoś za posiadanie czy prowadzenie serwera metin2 ? :D

Pytam z czystej ciekawości.

Opublikowano

Nieee, no ale mozna zostac ukaranym jak wyzej zostalo to wymienione o ile posiadasz ''Znaczki YMIR '' i takie tam ze pisze Copyright to juz lamiesz prawo bo to jest ich wlasnosc. Ale jak zmienisz je to juz nie ma czego sie obawawiac. Reasumując nikt nie dostał jeszcze kary za prowadzenie serwera do gry Metin2.

Opublikowano

Nieee, no ale mozna zostac ukaranym jak wyzej zostalo to wymienione o ile posiadasz ''Znaczki YMIR '' i takie tam ze pisze Copyright to juz lamiesz prawo bo to jest ich wlasnosc. Ale jak zmienisz je to juz nie ma czego sie obawawiac. Reasumując nikt nie dostał jeszcze kary za prowadzenie serwera do gry Metin2.

Cały metin to własność ymir, więc można dostać kare za wszystko. Jednak nigdy o czymś takim nie słyszałem.

Opublikowano

Tak myślałem. W sumie jak by nie patrzeć pliki serwerowe też są ich własnością. Pewnie prędzej zablokowali by serwer niż szukali założyciela :D

Opublikowano

Do mnie kiedyś napisali przedstawiciele Tec-Team właściciele metin2.sg. To był jakoś w 2012 roku. W pierwszej chwili myślałem, że chcą wystawić jakąś karę albo zgłosić serwer a okazało się, że chcieli współpracować.. hehe ;)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Do mnie kiedyś napisali przedstawiciele Tec-Team właściciele metin2.sg. To był jakoś w 2012 roku. W pierwszej chwili myślałem, że chcą wystawić jakąś karę albo zgłosić serwer a okazało się, że chcieli współpracować.. hehe ;)

Ostatecznie współpracowali z jednym z polaków, chyba każdy się domyśli jeżeli powiem, że rok temu robił w game to co my możemy teraz dzięki wyciekowi. ^^

Opublikowano

Ostatecznie współpracowali z jednym z polaków, chyba każdy się domyśli jeżeli powiem, że rok temu robił w game to co my możemy teraz dzięki wyciekowi. ^^

amneT

50596142255057180250.png

Opublikowano

Ludzie od lat prowadzą prywatne serwery mt2 i nie słyszałam do tej pory o nieprzyjemnościach z tego powodu ze strony kogokolwiek.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Jeżeli mogę wiedzieć to skąd mieli Twoje dane kontaktowe ? 

@topic

Nie, nie było takiego przypadku żeby Ymir/Webzen walczył z jakimkolwiek serwerem prywatnym Metin2. Można spokojnie robić bez obawy, że to się zdarzy. 

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Jeżeli mogę wiedzieć to skąd mieli Twoje dane kontaktowe ? 

@topic

Nie, nie było takiego przypadku żeby Ymir/Webzen walczył z jakimkolwiek serwerem prywatnym Metin2. Można spokojnie robić bez obawy, że to się zdarzy. 

Balmora była już w 2012 roku, pewnie poprzez mailowy kontakt z administracją się dobili, ale prawdę powie Ci tylko Nigahiga. ;p

Opublikowano

Balmora była już w 2012 roku, pewnie poprzez mailowy kontakt z administracją się dobili, ale prawdę powie Ci tylko Nigahiga. ;p

Takie to trochę naciągane, aby sami przedstawiciele TEC dobijali się do Polskiego serwera prywatnego z dziesiątek innych. 

Opublikowano

Takie to trochę naciągane, aby sami przedstawiciele TEC dobijali się do Polskiego serwera prywatnego z dziesiątek innych. 

Do amneT (nie wiem jak to odmienić, lel) się dobili, więc co miałoby być tu naciągane? :)

Opublikowano

Do amneT (nie wiem jak to odmienić, lel) się dobili, więc co miałoby być tu naciągane? :)

Może dla Ciebie nie jest to naciągane, ale od mojej strony nawet bardzo. Nie wiem dlaczego miałoby być naciągane, ale takie sprawia wrażenie, bo to mało realne, aby TEC miałoby pisać do jakiegoś Polaka skoro jest dużo "techników" na pewno lepszych niż sam amneT i nie tylko w Polsce, a na świecie ^^ Hmmm, od mojej strony wygląda to tak jakby amneT wygrał w totka (tylko miał większe szanse na wygranie niż aktualnie jest).

Opublikowano

Ja słyszałem, ale nie o polskim:

metin2master.com

Jeżeli o takie coś ci chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...