Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] 975

Chatter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 1200 rpków i zastanawiam się nad tym pantheonem póki jest w przecenie. Jaki jeszcze skin za 975 rp?

Postacie którymi lubię grać to:

- Diana

- Zed

- Xin

- Jax (mam już temple)

- Panth

- Kha

- Nida

Opublikowano

Osobiście wziąłbym tego Pantheona, wygląda nieziemsko, naprawdę. Jeżeli już zastanawiasz się na innym skinem, to mogę polecić Zed Burzowe Ostrze. Wygląda świetnie w grze i art też ładny.

h6IduA1.png

Opublikowano

Mecha Kha Zix będzie niedługo na wyprzedaży, tak samo Headhunter Nida. Więc jeżeli poczekasz to będziesz mieć dwa skiny za te 1200 rp :)

Opublikowano

Według mnie najlepszy pantheon zwłaszcza że jest jeszcze na promocji ;d.Jeszcze nida łowczyni głów całkiem spoko :)

Opublikowano

Polecam Headhunter Nidalee. Bardzo świetnie wygląda w grze. Ładny art. Skille zmienione. 

W sumie ten nowy Pantheon też świetny jest. Bardzo fajne animacje. Wybierz skina, który TOBIE się najbardziej podoba.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

HeadHunter Nidalee - moim zdaniem jeden z najładniejszych skinów. Świetny art, wygląd w grze i wyjebane animacje. Napewno nie pożałujesz. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...