Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Road to Diamond as Thresh

El Rai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :) W LoL'a grałem już ok. rok temu, wbiłem Golda II w sezonie trzecim, próbowałem sprzedać konto na epvp, lecz zostałem oszukany jak dziecko. Załatwiłem sobie konto z 30 lvl - unranked -  trochę RP i zacząłem climb Threshem :) Wygrałem 7 z 10 gier, co uznaję za dobry wynik, czasem będę grał rankedy z kolegą z klasy (Diamond II). Oto screen z ostatniego meczu:

KBSF02N.png

Po większości gier będę dodawał screeny oraz opowiadał o grze. W tym wypadku Vayne z przeciwnego teamu była solo-bot, a na midzie była Soraka z Veigarem. Vayne dawała sobie nawet radę do 6 poziomu, wcześniej lasthitowała pod wieżą z Q, Lee Sin często przychodził jej pomóc, mój Ezreal był na początku mierny, ale po 6 gdy trafiałem hook (a działo się to dosyć często) dawałem mu latarnię, robiłem combo z ER i kill dla Ezreala. Gdy był 6/1 poszliśmy na mida, spushowaliśmy i wygraliśmy grę.

Opublikowano

Nice, ciekawy pomysł z relacjami ^^, jak najbardziej na +. Życzę szybkiego wbicia tego Diamentu ^^. Grając z kolegą MMR szybko Ci wzrośnie, a co za tym idzie, może przeskoczysz o dwie dywizje zamiast jedną.

h6IduA1.png

Opublikowano

Posiadam jeszcze jedno konto i on właśnie na moim drugim będzie grał, wbijemy na tamtym np. Platynę i sprzedamy je 50/50 :) On będzie grał później u siebie.

Opublikowano

Też dobry pomysł. D2 na poziomie srebra/złota/platyny może sam gry wygrywać - taka prawda, a przynajmniej ja tak twierdzę. Takżę powodzenia i jak największego zarobku.

h6IduA1.png

Opublikowano

Dziękuję. Nawet ostatnie 5 placementów grałem sam i 3/2. Czasem trafi się dobry ADC, a czasem Quinn, która miała iść na topa.

<CIACH>

Pierwsza gra z kolegą Diamond II. Na linii było ok, grałem przeciwko Platinum I oraz Diamond IV będąc Silver II. Caitlyn nawet dawała radę, ale graliśmy trzech na pięciu. Zobaczcie Trundle i Kayle. Ale cóż - bywa. Spróbuję zagrać samemu teraz.

Opublikowano

Tiaaaaaaa, granie na bolu i wstawianie ss'ów z gier, chwalenie się grami itd. Dla mnie to jest żałosne. Tak, wiem to jest forum o cheatach, no ale kurde. To chociaż może nie wstawiajcie ss'ów z gry jak gracie na bolu? Bo to jednak nie wy gracie tylko chyba plesjy robi za was program??

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Co kurwa? Jakim BoLu śmieciu?

Kolejna gra, najpierw było źle, później wyrównaliśmy, przegrana walka o barona. Przeczekaliśmy buffa, teamfight w którym Sejuani nie trafiła nikogo ultem, Kayle stała w miejscu "i couldn't move, my internet trolled me". No i wzięli mi Thresha.

Kg9fMkP.png

Już od śmieci wyzywa... I Nie wmawiaj mi, że nie używasz bola.. Przecież widać TO... w prawym dolnym rogu?

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Timery tylko ziomeczku. Mechaniki żadnej.

Uzywanie programu Bot of Legends jest calkowicie zabronione, nawet jezeli go wlaczyles i nawet timerow nie miales to jest to ingerowanie w client lola bo bol injectuje sie(wstrzykuje) do lola. Spokojnie mozna wziac twoje ss i Cie sprzedac riot'owi.

sstwc.jpg

Opublikowano

Timery tylko ziomeczku. Mechaniki żadnej.

Wiesz, że timery można ustawić w MK Jogo ? Dobry wał z tym bolem. :D

Opublikowano

Wgl co z tego ze ma bola skoro gra suppami ? Nie mozna miec bola wlaczonego dla timerow lub zoom hacka czy czegos takiego ? Przeciez thresh morgana jak i inne supporty nie potrzebuja skryptu....

Opublikowano

Czemu ci nic LP nie dodaje? lol xD

Tamten mecz pierwszy to był ostatni placement. W każdym razie mogę przesiąść się na MK JOGO. Przepraszam kolegę wyżej za wyzwiska, ale BoL nie robił za mnie plejsów.

Opublikowano

Tamten mecz pierwszy to był ostatni placement. W każdym razie mogę przesiąść się na MK JOGO. Przepraszam kolegę wyżej za wyzwiska, ale BoL nie robił za mnie plejsów.

Za to też jest ban (timery).

Wgl co z tego ze ma bola skoro gra suppami ? Nie mozna miec bola wlaczonego dla timerow lub zoom hacka czy czegos takiego ? Przeciez thresh morgana jak i inne supporty nie potrzebuja skryptu....

Może nie potrzebują, ale są do nich skrypty i to całkiem dobre chyba ^^

Powodzenia, ale koledzy, z którymi grasz duo nieźle stracą mmr ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Za to też jest ban (timery).

Może nie potrzebują, ale są do nich skrypty i to całkiem dobre chyba ^^

Powodzenia, ale koledzy, z którymi grasz duo nieźle stracą mmr ;)

Serio ? skrypt do thresha ? co ciezkiego jest w trafieniu Q przyciagnieciu sie u uzyciu E w odpowiednia strone...

Opublikowano

Witam w Silverze II! Poprzednią grę wygrałem Threshem pomimo babysitu dla Vayne. Volibear był u nas chyba z 15 razy, Jax może z dwa. Jak to Threshem robię, szybko pushuję linię i biegnę na mida w pięciu. Gdy trafię hooka w ADC/APC castuję Q drugi raz, wygrywamy teamfight i po grze. W tej grze zabrali mi Thresha, mój świetny jungler był useless całą grę. Już w 5 minucie był 0/4. Resztę gry stał w bazie. Xin Zhao grał dobrze, ale nasz wspaniałomyślny Kha'Zix przychodził robić 5 k ELO ganka i umierał. Nafeedowany Wukong robił im sam grę.

Screen z przedostatniej gry tutaj:

6KEIo4l.png

A tutaj najnowsza gra:

FbktvZj.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...