Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta sa crash sa-mp

shiny2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z gta sa. A dokladnie z sa-mp ponieważ zainstalowałem gta sa oryginalne i pobralem samp. Zainstalowałem samp w folderze z gta tak jak trzeba ale jak chce wejsc na jakis serwer to włącza mi się gta i jest normalne menu a kiedy daje nowa gra wyskakuje crash. 

Opublikowano

Hm, z tego co zrozumiałem, napisałeś że na sampie dajesz "Nowa Gra", nie ma się co dziwić, SAMPA odpalasz przez samp.exe

3adb6317fc.png

Opublikowano

Hm, z tego co zrozumiałem, napisałeś że na sampie dajesz "Nowa Gra", nie ma się co dziwić, SAMPA odpalasz przez samp.exe

Dokładnie, odpalaj przez samp.exe..

Crashe kiedyś przestały u mnie występować często, po wielokrotnym przeinstalowaniu SA-MP.

Opublikowano

Ahh. 

Przecież napisał, że wybiera serwer. To chyba tutaj nie mógł odpalać przez gtasa.exe...

Po usunięciu Sampa będziesz miał możliwość do wybrania gdzie znajduję się plik gtasa.exe. Wybierz go i potem normalnie serwer. Być może teraz tego nie miałeś i po prostu odpala Ci zwykłe GTA.

SAMP Musi być zainstalowany w folderze z GTA. 

Jeśli nic nie pomoże to sprawdź na innej wersji sampa. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...