Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronie Na 80 Lv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Od niedawna gram na włoskim serwerze o nazwie Brutalmt2... Jak pewnie kazdy wie trzeba pobrac tam jeden pliczek który wrzucamy do folderu z metkiem i wtedy go odpalamy. Gdy wrzucam go do metka z 09 niestety nie chodzi ale na 08 już tak więc jest ok. Ale jest problem z broniami na 80 lv ponieważ w ogole nie widze jakie maja obrazenia, jak sie swieca, szybkosc ataku itd. Wiem ze tego nie ma poniewaz w metku 08 jeszcze tych broni nie bylo. Ale moje pytanie brzmi. Co zrobic zebym mial te bronie ? Tzn zebym widzial obrazenia itd. ? Sa jakies pliki do tego ? Prosze o pomoc. I tak odrazu jeszcze prosil bym o pomoc z kd +6 poniewaz nie widze ile daja na np. na wojow. Gdy wrzucilem pliczek do l99 to wszystko ladnie bylo widac ale tam sa podmianki skilli ktore mi sie nie podobaja :)

Prosze o szybka odpowiedz. Beda + ! :)

Opublikowano

musiałbyś skopiować pliki z "pack" l99 które odpowiadają za itemy nie pamiętam które to...

albo wszystkie poza tymi ktore odpowiadają za skille :P

lub zainstaluj kamer mod (przy okazji rozwiąże się twój problem z kd) :)

5155135006.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trzeba pobrać włoskiego klijenta Brutala tam są wszystkie obrażenia i dmg bo np księżycowy ma 20inta dodatkowo a baron 25 szybkosć zaklęcia xD

1356885104-U84203.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...