Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skórki czy champciony?

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiscie ze skorki postacie tak czy siak kupisz jakie bedziesz chcial a za rp lepiej kupic skorke do ulubionego bohatera :)

Opublikowano

Jeżeli dużo grasz i uzbieranie IP na postać którą chcesz to kwestia paru dni, to lepiej zainwestować w skiny.

Natomiast jeżeli grasz mało, nie jarają Cię skiny lub masz mało championów i uzbieranie IP na champion'a to dla Ciebie męczarnia, to kup postać.

Opublikowano

Jeśli grasz po 5 godzin dziennie to skin, w końcu grając tyle czasu uzbierasz 700 IP dziennie. Jeżeli grasz 1-3 gry dziennie to wybrałbym postacie. Swoją drogą skiny kupujesz dla siebie, więc równie dobrze możesz użyć MK JOGO.

Opublikowano

Jeśli grasz po 5 godzin dziennie to skin, w końcu grając tyle czasu uzbierasz 700 IP dziennie. Jeżeli grasz 1-3 gry dziennie to wybrałbym postacie. Swoją drogą skiny kupujesz dla siebie, więc równie dobrze możesz użyć MK JOGO.

jak kto woli :D ja kupuje skiny żeby pokazać je innym :D

topic. Lepiej skina

Opublikowano

jak kto woli :D ja kupuje skiny żeby pokazać je innym :D

topic. Lepiej skina

Ja mam skina tylko do maina (Thresh), jeżeli ktoś mi go weźmie, albo przyjdzie mi grać inną linie, ew. zagram Morgana support to wtedy użyję MK Jogo :)

Opublikowano

Bierz skiny:D
Jeśli nie zależy Ci na wyglądzie to bierz te, które mają zbugowane spelle(np. nida łowczyni głów);p

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Za RP tylko i wyłącznie skiny lub ewentualnie jakiś boost do IP . Na championy spokojnie z gier uzbierasz 

@Up po co tracić RP na championy? Nie wydałem w życiu RP na championa a mam 90% wszystkich :P

Opublikowano

Bierz skiny:D

Jeśli nie zależy Ci na wyglądzie to bierz te, które mają zbugowane spelle(np. nida łowczyni głów);p

A w czym ten skin jest zbugowany?

@topic

Lepiej skiny. Kiedys zrobilem blad kupujac postacie.... Szkoda ze tego nie mozna cofnac ;)

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Kupiłem 44 skiny i postacie za 7,5k RP. Teraz żałuje i tylko czekam na reworki jakieś bym mógł odzyskać stracone RP. 6,3k IP zbieram w ciągu tygodnia, dwóch. Zależy od czasu jakim dysponuje do gry, ale gram na pewno codziennie. Skórki są fajne, urozmaicają postać, czasem dzięki temu staje się ona ciekawsza.

# żeby nie było niedomówień, postacie za 7,5k rp, a skórki to już większa suma.

Opublikowano

Chcesz mieć szpan na dzielni: Skórki

Chcesz mieć nowe możliwości gry: Champy.

Champy możesz kupić za IP a wszystkie skórki możesz mieć za darmo dzięki mkjogo (tylko ty widzisz).

Opublikowano

Ani skórki, ani championy w moim mniemaniu. Polecam strony na runy ( co najmniej 4 by było okej, za niedługo lub teraz jest juz promocja) a następnie runy, jeśli będziesz miał dużo pz to wydajesz RP na skórki, chociaż dla mnie jedynie opłaca się wydać RP na postać, która jest bbyła i będzie mocna/grywalna oraz na taką, którą mainujesz grasz. I oczywiście na fajny skin. Kiedys grałem dużo Rammusem, ale żaden skin mi się nie podobał i nie kupiłem, za to Tryndamerem rzadko gram, ale demoniczny Trynd mi się mocno podoba, jak i większość skinów Ahri i Katy, ale Ahri teraz jest gorsza od lb, a Katą średnio gram(wolę tez inne lany niż mid) xD

Nida ma skin, gdzie włócznia jest bardzo mała(trudniej zauważyć--> łatwiej trafić)  i chyba są bugi wizualne, bo cos w ostatniej rozgrywce skarżyli się moi kompani, że nie widać dzidy :D 

PS: Kilka skinów ma jakieś bony! np. 1 armor :D to nie jest żart, ale ciekawostka :D 

Co do skinów to polecam też skiny nieoficjalne. Niektóre są bombowe *-* i nie trzeba ich kupować :D jest tylko jeden minus, a mianowicie tylko Ty ten skin widzisz :/ 

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

Opublikowano

A w czym ten skin jest zbugowany?

@topic

Lepiej skiny. Kiedys zrobilem blad kupujac postacie.... Szkoda ze tego nie mozna cofnac ;)

Dzidy są w kilku procentach niewidoczne, czasami przelatują lekko przez miniony i mają czasami "powiększony" model:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...