Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Far Cry 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj Ubisoft oficjalnie zapowiedział Far Cry 4. Tym razem wylądujemy w Himalajach. Gra ukaże się Jesienią. Będzie także możliwość podróżowania na słoniach xD.

Co o tym wszystkim myślicie???

759081466790725720585.png

Opublikowano

Taa, a przedtem miliony DLC, dodatków, broni, zbroi, misji itp. itd. itd. itp.

A tak ogólnie, grałem we wszystkie części Far Cry i przypadł mi do gustu. Z chęcią zagram w kolejną.

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

Myślałem, że będzie jakiś powrót do 1. Ale ok.

Zastanawiam się czy seria się nie wypali.

Wypalić to się ty na YT możesz... zaraz... JUŻ TO ZROBIŁEŚ xD

Zawsze można pójść za trendem i stworzyć coś w klimatach post-apo. A co do Himalajów - ciekawa odmiana. Chciałbym zobaczyć efekt lawin od wystrzałów, coś jak zapalająca się trawa w FC3.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

FC3 miało jedną z lepszych fabuł jeśli chodzi o FPS'y. Zajebisty feeling strzelania, upgrejdów, przejmowania tych wież. Ulepszanie swojego ekwipunku poprzez polowanie też było czymś fajnym. Do tego w FC3, jako w pierwszej grze był wprowadzony Łuk, potem Tomb Raider chyba. Ogólnie, wydaje mi się że mogą zrobić tylko coś lepszego, mam nadzieję, że nie stanie się jak z serią Assain's Creed ;)

he?

Opublikowano

Zawsze można pójść za trendem i stworzyć coś w klimatach post-apo.

Już nie przesadzaj.

A co do Himalajów - ciekawa odmiana. Chciałbym zobaczyć efekt lawin od wystrzałów, coś jak zapalająca się trawa w FC3.

Ta trawa zbyt rewelacyjna nie była. Może z 3m kwadratowe się zapaliły i gasło.

Lawina to już byłoby coś. Ale też wątpię, że tak od wystrzałów będzie. Jeśli już to może podczas kampanii taki motyw będzie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Himalaje? Nigdy nie grałem w Far Cry i nie przepadłem za nim, ale prawdopodobnie się skuszę. Wyjdzie na PS4?

Opublikowano

a tak wgl to podaj zrodlo informacji

Proszę cię, tego jest pełno w internecie, nie tak trudno znaleźć...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Dla mnie powinni wrócić do korzeni serii, czyli far cry 1 :D Kocham ten dresczyk emocji gdy biegnę sobie przez las a tu nagle wyskakuje na mnie klka trigenów czy jak im tam było :D Ta gra sprawia, że podczas rozgrywki odczuwam realne uczucia, jak strach czy stres. Żadna inna gra tego typu nie wpłynęła na mnie tak bardzo :D A far cry 2, 3 to też dobre gry ale w zupełnie innym klimacie co mi się nie spodobało. Czwarta część zapewne pozostanie w klimacie 2 i 3 więc będzie ciekawie, lecz bez emocji :(

Opublikowano

Dla mnie powinni wrócić do korzeni serii, czyli far cry 1 :D Kocham ten dresczyk emocji gdy biegnę sobie przez las a tu nagle wyskakuje na mnie klka trigenów czy jak im tam było :D Ta gra sprawia, że podczas rozgrywki odczuwam realne uczucia, jak strach czy stres. Żadna inna gra tego typu nie wpłynęła na mnie tak bardzo :D A far cry 2, 3 to też dobre gry ale w zupełnie innym klimacie co mi się nie spodobało. Czwarta część zapewne pozostanie w klimacie 2 i 3 więc będzie ciekawie, lecz bez emocji :(

zgadzam sę z tobą. ja sie balem perwszej czesci, ale w nią nakurwiałem

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Wiem, ale grafike ma zajebistą, fabule tez. Tylko jakoś tak nie mam chęci, zeby się zabrać za tą gre, bo jest wymagająca

Poziom trudności czy sprzęt?

Jeśli sprzęt to raczej nie chodzi tu o chęci.

Jedna z moich pierwszych gier w życiu. Ahh... Far Cry 1. W multi nawet jeszcze pół roku temu sobie czasem pogrywałem.

Jeden z lepszych fpsów jak nie najlepszy. Tam wszystko pasowało. Nie było tak, że była zajebista przygoda, a np. grafika czy coś zrąbane. Nie. Wszystko było idealne od początku do końca. Może trochę system skradania był za mało rozwinięty, ale co tam skradanie. Wyrzutnia w dłoń i napierdalać!!!

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Poziom trudności czy sprzęt?

Jeśli sprzęt to raczej nie chodzi tu o chęci.

Jedna z moich pierwszych gier w życiu. Ahh... Far Cry 1. W multi nawet jeszcze pół roku temu sobie czasem pogrywałem.

Jeden z lepszych fpsów jak nie najlepszy. Tam wszystko pasowało. Nie było tak, że była zajebista przygoda, a np. grafika czy coś zrąbane. Nie. Wszystko było idealne od początku do końca. Może trochę system skradania był za mało rozwinięty, ale co tam skradanie. Wyrzutnia w dłoń i napierdalać!!!

Gdyby chodzilo o sprzęt to nie napisalbym o chęciach ;)

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Gdyby chodzilo o sprzęt to nie napisalbym o chęciach ;)

Jeśli chodzi o poziom trudności to nie zauważyłem, żeby była wymagająca.

Taka zwykła strzelanka. Na pewno gra łatwiejsza od pierwszej części gdzie z końcówką gry trzeba było trochę wojować.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o poziom trudności to nie zauważyłem, żeby była wymagająca.

Taka zwykła strzelanka. Na pewno gra łatwiejsza od pierwszej części gdzie z końcówką gry trzeba było trochę wojować.

Mi nie chodzi o poziom trudności, tylko o samą gre. Trudna nie jest, ale jednak czegoś ode mnie wymaga, a taki minecraft, czy terraria to sobie odpalam i mogę się wyluzować przy budowaniu, bo gra ode mnie niczego nie wymaga. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Mi nie chodzi o poziom trudności, tylko o samą gre. Trudna nie jest, ale jednak czegoś ode mnie wymaga, a taki minecraft, czy terraria to sobie odpalam i mogę się wyluzować przy budowaniu, bo gra ode mnie niczego nie wymaga. 

Gra automatycznie wciąga w fabułę. Przechodzi się dość lekko bez przerw.

Myślę, że też nic nie wymaga oprócz zainteresowania fabułą.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Gra automatycznie wciąga w fabułę. Przechodzi się dość lekko bez przerw.

Myślę, że też nic nie wymaga oprócz zainteresowania fabułą.

A mi się ciezko w to gra. Często umieram itp. Wolę lola, jest lepszy na taki chillout, uspokojenie, nakurwianie, popykanie. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

A mi się ciezko w to gra. Często umieram itp.

Masz do wyboru poziomy trudności. Grałem na normalnym i gra nie sprawiała większego kłopotu. Żadnych przerw z powodu zabłąkanej kuli. Nowsze gry nie mają zbyt wysokiego poziomu trudności.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Masz do wyboru poziomy trudności. Grałem na normalnym i gra nie sprawiała większego kłopotu. Żadnych przerw z powodu zabłąkanej kuli. Nowsze gry nie mają zbyt wysokiego poziomu trudności.

gram na normalnym, szukam dzikow, bo potrzebuje na amunicje, bo bez niej ciezko przejsc jedna misje, niby znajduje jakiegos dzika, ale zanim zdaze do niego pojsc zauwazy mnie milion obozow, samochodow itp. itd. 

1373637009-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...