Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat arms zacina się na amen

ᗹodziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż combat arms zacina się w lobby i nic się nie da zrobić wszystko jest zablokowane wcześniej tak nie miałem pomoże ktoś?

410701400406615815990.png

Opublikowano

W sensie nic nie możesz nacisnąć, bo klawisze są na szaro? Wyłącz programy, które zżerają internet np skype, utorrent.

Zawsze tak się dzieje, gdy internet przerywa. Warto kilka razy zresetować połączenie z internetem.

Opublikowano

W sensie nic nie możesz nacisnąć, bo klawisze są na szaro? Wyłącz programy, które zżerają internet np skype, utorrent.

Zawsze tak się dzieje, gdy internet przerywa. Warto kilka razy zresetować połączenie z internetem.

tak wlasnie to. tylko za kazdym razie tak mam wylacze combata czy zresetuje lacze na drugim kompie normalnie dziala ...

Opublikowano

tak wlasnie to. tylko za kazdym razie tak mam wylacze combata czy zresetuje lacze na drugim kompie normalnie dziala ...

A to się dzieje na laptopie czy na PC?

Opublikowano

A to się dzieje na laptopie czy na PC?

na laptopie wczesniej normalniej gralem esla i te sprawy a teraz to gowienko co 2 gra mi sie tak dzieje ...

Opublikowano

Polecam wyłączyć zaporę i antywirusa, blokuje penie Ci łącze. Mialem podobnie i mi pomogło, Tobie tez powinno :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Polecam wyłączyć zaporę i antywirusa, blokuje penie Ci łącze. Mialem podobnie i mi pomogło, Tobie tez powinno :)

zrobiłem to. i znowu zagrałem i skończyłem i znowu to się stało że nic nie mogę zrobić ;/

Od ilu dni Ci się ten problem zdarza?

od niedawna bo miałem przerwe 3 miesięczna ;)

Opublikowano

Daj zgodność włączenia z XP i jak włączysz Combata CTRL + ALT + DELETE i ustaw priorytet Engine.exe na wysoki.

Opublikowano

Daj zgodność włączenia z XP i jak włączysz Combata CTRL + ALT + DELETE i ustaw priorytet Engine.exe na wysoki.

ja mam win 8 moze przez to bo ostatnio robilem formata ;p

Opublikowano

Raczej nie, a nie możesz dać na priorytet wysoki?

a jak zrobic to zgodnosc wlaczenia z xp?

Opublikowano

PPM na Engine.exe i właściwości tam masz zgodność.

dzięki wielkie temat do zamknięcia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...