Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug ?

Night1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, w histori mam 8 win rankedów 2 lose, do wczoraj mialem około 10 win pod rząd bez przegranej, dostaje +23/24 pkty za win a trace po 14 a gdy sprawdzam moje mmr na op.gg wyskakuje 

edit. Dodam że jestem w seri do platyny IV 1-1 czy to możliwe że przez to źle pokazuje ?

Średnie MMR dla tej ligi wynosi 1,889.

1,941
MMR
Twoje MMR jest niższe niż średnia dla graczy w tej dywizji. Będzie ono dalej malało jeśli nie poprawisz swoich umiejętności.
Opublikowano

Dobra na moje oko są 2 powody

1.Jak miałeś duże mmr w tamtym sezonie to możliwe że się wzoruje na tym ponieważ wygrałeś dużo gier

2.Za dużo wygrywasz xD może to głupio brzmieć ale mój kolega był w silver 3 wygraliśmy 11 gier z rzędu i miał mmr 1,800 (po prostu strona nie nadąża przeliczyć mmr)

Opublikowano

no nie ważne :D, tylko troche mnie to dziwi bo ostatnio miałem ze jestem z poza mojej ligi a po wygraniu kilkunastu pod rząd mam że mam zbyt niskie mmr ? . tak czy inaczej dostaje juz po 25pkt wiec.. nie ważne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...