Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest z tym dobieraniem?

Piecu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale moje elo jest niższe niż jebanej platyny

To wie każdy, po prostu to normal -.- tam dobiera losowo więc nie sugeruj się tym.

Opublikowano

Tak a pro po tematu to może mi ktoś wyjaśnić jakim cudem grając na koncie kolegi ( dV , 50 pkt ) dobrało mi do teamu jednego gościa z s2 ?! Żadnych premade ani w jednym , ani w drugim teamie . 

Opublikowano

Nie takie gry się wygrywało :P Jeden ich błąd i możecie wygrać grę.

fecd4hc78uf8.png7

no kurwa rzeczywiście

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Normale dobiera względem rozegranych rozgrywek i wyników (W/L), nie opiera się na MMR.

Do tego często tak mam że w enemy gra premade 3/4, a u mnie 2 osoby lub w ogóle. 

Opublikowano

Ja na normalach ciągle gram w swoim teamie z ludźmi z platyny/golda, rzadziej diamentu. A mam zaledwie 415 winów na tym koncie. 

Bywalec
Opublikowano

Nic nie poradzisz, premade albo MMR'y. Chyba, że chcesz to możesz próbować reportnąć, może ostrzegą go, żeby nie grał. Bo rzeczywiście gra: diamond vs unranked nie ma sensu.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Nic nie poradzisz, premade albo MMR'y. Chyba, że chcesz to możesz próbować reportnąć, może ostrzegą go, żeby nie grał. Bo rzeczywiście gra: diamond vs unranked nie ma sensu.

ale no kurwa Platyna IV (4 Premade) vs 2 Premade unranked

jaki to ma kurwa sens?

P.s  Sprawa trafia na główne forum LoL'a

Opublikowano

OO. Widze ze jednak coraz wiecej ludzi ma z tym problemy. Juz wczoraj pisalem o tym na forum od lola, ale tan sie wypowiadaja same wlasnie diamenty, platyny itp. wiec oni maja to gdzies... Sam mam 17 lvl i po prostu mam dosyc takiego grania. Wszystko wszystkim, ale zebym musial grac co 3 mecz z diamentem to kurwa lekka przesada. Jeszcze biora takiego lee sina i kozacza. Tu podaje temat z forum. Jak ktos moze to fajnie jakby cos napisal, bo na prawde czasem nie da sie grac. Moze tylko napisze jakie widze rozwiazanie tego problemu. Stworzyc newbie normale gdzie gracze TYLKO do 29lvl moga tam grac.

forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=707560&page=2

@jak napisałeś temat to moglbys podac link? Chetnie tam sie wypowiem, a obecnie jestem na komie i trudno mi cokolwiek znaleźć

snikersproject1.png
Opublikowano

OO. Widze ze jednak coraz wiecej ludzi ma z tym problemy. Juz wczoraj pisalem o tym na forum od lola, ale tan sie wypowiadaja same wlasnie diamenty, platyny itp. wiec oni maja to gdzies... Sam mam 17 lvl i po prostu mam dosyc takiego grania. Wszystko wszystkim, ale zebym musial grac co 3 mecz z diamentem to kurwa lekka przesada. Jeszcze biora takiego lee sina i kozacza. Tu podaje temat z forum. Jak ktos moze to fajnie jakby cos napisal, bo na prawde czasem nie da sie grac. Moze tylko napisze jakie widze rozwiazanie tego problemu. Stworzyc newbie normale gdzie gracze TYLKO do 29lvl moga tam grac.

forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=707560&page=2

@jak napisałeś temat to moglbys podac link? Chetnie tam sie wypowiem, a obecnie jestem na komie i trudno mi cokolwiek znaleźć

http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=708021

łap linczek

Opublikowano

ja jak gram normale jako diament to gram przeciwko jakims bronzom, a u mnie sa platyny, goldy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...