Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 13 PROBLEM

Mondego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż dzisiaj postanowiłem sobie pograć w fife 13. Kumpel, który ma ową fife kupioną na originie, podał mi swoje pasy i wszystko. Zainstalowałem sobie gierke normalnie śmiga. Natomiast, nie mogę grać w Ultimate Team. Gdy wchodzę normalnie w Ultimate, wyskakuje mi coś takiego: "Twojego konto FUT jest zablokowane. Zaloguj się z zaufanego systemu. Jeśli nie masz możliwości zalogowania się z zaufanego systemu, skontaktuj się z działem obsługi klienta pod adresem i jest podana strona". 

Ktoś wie może o co chodzić ? Dodam, że pytanie nie mogło być wpisane kilkakrotnie źle, ponieważ nie wyskoczyło mi nic takiego, a kumpel o takim czymś sobie w ogóle nie przypomina. Proszę  o pomoc :)!

91.jpg

Opublikowano

Kolega musi zalogować się do gry ze swojego komputera.

Dopiero potem będziesz mógł grać na swoim komputerze.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Właśnie kolega wczoraj logował się i niestety wyskoczyło mu to samo.

Dodam, że kiedyś grał normalnie tam. 

91.jpg

Opublikowano

Niestety nie. Pisze że się łączy, później wyskakuje ten błąd że moje konto jest zablokowane i po prostu odłącza mnie.

91.jpg

Opublikowano

Napisałem wczoraj do nich maila, ale z tego co czytałem to nie tylko ja mam taki problem i nie którzy czekali nawet po kilka miesięcy na odpowiedź, także ciężko to widze ;/

91.jpg

Opublikowano

Mógłbyś bliżej to nazwać ? I podać link, bo pierwszy raz o takim czymś słysze ;pp

91.jpg

Opublikowano

Support

Angielski

https://help.ea.com/

(zmień język na US english) potem kliknąć w prawym górnym rogu GAMES>FIFA 2014. Jak się strona załaduje zjedź na sam dół i kliknij Looking for something else.
Wybierz CONTACT US i postępuj zgodnie z wyświetlonymi instrukcjami

Polski
telefon: +48 22 39 70 840 (od poniedziałku do piątku od 12.00 do 21.00

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...