Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OldSchoolCraft

Archerowy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

0.jpg

informacje.png
IP: oldschool.ench.pl
---
Sloty: 60 - możliwe zwiększenie!
---
Typ: Survival + Frakcje
---
PvP: Tak
---
Premium: Nie
---
Nether: Nie
---
Potwory: Tak
---
Zwierzeta: Tak
---
Whitelist: Nie

administracja.png
grif_91 [Własciciel] / Anndersunf [Moderator] / Monicia [Junior ADM]

pluginy.png
Factions, TimTheEnchanter, mcore, essentials itd.

informacjedodatkowe.png
Jest to serwer, który przypomina nam o starszych serwerach. Zwykłe gildie, drop z rud... Ahh.. Wspaniale. Dzięki pluginom na anty cheat oraz specjalnie wybranej administracji cheaterzy nie będą mieli miejsca na tym serwerze.
Postaramy się zachować jak największy klimat. 
Możemy zwiększyć sloty jak na razie max. do 100. Jeśli serwer zdobędzie wielkie zainteresowanie, będziemy zwiększać sloty.
Border mapy to 4000 tysiące w każdą stronę.

Są różne dodatki urozmaicające grę. Jak różne eventy, na których będzie można zdobyć miecz nawet sharpness VI! Eventy będą od czasu do czasu z różnych okazji.

Często będą wchodzić update, ponieważ serwer jest w wersji 1.0 tzn. Mamy to co trzeba, ale chcemy dodać więcej. Serwer jest na 1.7.2 !
Ale niedługo będzie ankieta czy wersja ma być inna. Oczywiście na następnej edycji. 

Serdecznie was zapraszam do gry!
[Na spawnie serwera jest reszta info]

Serwer jest on 24/7! 

Opublikowano

server nieogarnięty wogule,mapa jest jak by ją budował 6 latek,,,,wchodząc na serwer odrazu dostałem deda...

Admin grief wogule nie ogarnia........gdy do niego napisałem że mie ktoś ubił admin jeszcze dawał itemy za moje ubicie... nie polecam serwer ma 60 slot ale gra na nim po 3 osoby.......

Odwiedziłem już dużo serwerów ale to jest najgorszy jaki widziałem...

Odpowieć:

Nikogo nie biłem ani nie wyzywałem.......pisząc typowy gimbus obrażasz samego siebie,twoich rodziców i 1/5 naszego narodu więc

masz problem......

A jeszcze piszesz komentarz pod własnym tematem,a to jest uznawane za @ref,a ty napisałeś go po 1.5 godziny

Opublikowano

Po prostu aż żal patrzeć. Ortografia na 1. Analfabeta i typowy gimbus.

- Jedyne co jest zbudowane to spawn, chciałem osiągnąć prosty serwer. Nie skomplikowany i fajny dla graczy sandboxowego minecrafta.

-  Zabili cie, bo sam ich biłeś. + Nikomu nie dawałem itemow za zabicie ciebie... Trudno ci lepiej skłamać ? Zacząłeś wyzywać każdego i napisałeś, że dasz słabą ocenę na forum.

Gra na razie z 7. + gracze ze starszej edycji to jeszcze ponad 10 osob bedzie.

Aktualizacja 1.1:

+ Zwiększono border do 6k kratek!
+ Zwiększono  % spawnienia się lokacji!

+ Dodano specjalny dodatek: Jest z 5-10 %. Że jeśli umrzesz to stracisz jeden losowy itemek z twojego ekwipunku. :)

Opublikowano

Serwer jest super 10/10 takich serwerów jest mało niestety ilość graczy powala 10 graczy w środku dnia :C

Papa Grif :>

1390404700-U112610.png

Sygnaturę wykonał SylverWolf któremu dziękuje za nią :>

Opublikowano

Bardzo kiepska, uboga prezentacja nie zachecająca w żadnym stopniu do grania. Żadnych screenów. Niby dlaczego ktoś miałby wybrać TEN WŁAŚNIE serwer? Musicie popracować nad dobrą promocją bo w tej chwili ten opis jest nieprzydatny dla kogoś kto szuka serwera dla siebie.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

28kht7s.png

Opublikowano

Bardzo kiepska, uboga prezentacja nie zachecająca w żadnym stopniu do grania. Żadnych screenów. Niby dlaczego ktoś miałby wybrać TEN WŁAŚNIE serwer? Musicie popracować nad dobrą promocją bo w tej chwili ten opis jest nieprzydatny dla kogoś kto szuka serwera dla siebie.

To nie jest serwer RPG, który potrzebuje wyjaśnienia. Wszystko jest wyjaśnione. Ci co są fanami takich serwerów zagrają, a ci co wolą coś innego to nie.

A co do screenów. Mam już kilka, które będą wstawione. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...