Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które słuchawki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,otóż zastanawiam się nad kupnem słuchawek do 100zł.Głównie chodzi o fakt że preferuje głośniki,ale problem jest przy prywatności podczas rozmów(słychać na cały dom) i słuchaniem muzyki w nocy (jako dobry syn staram się nie budzić połowy domu xD).Nie zależy mi na mikrofonie,bo mam dobry z kamerki,oto moje typy.Lubie głośno słuchać muzyki,bass nie musi być jakiś wspaniały (rock,metal) bo od tego mam głośniki,ale najważniejsze dźwięk musi być czysty,no i w żeby były wmiarę dobre do FPS'ów.Zawsze byłem sceptycznie nastawiony do słuchawek bo przy dobrej karcie dźwiękowej/głośnej muzyce większość trzeszczała i zniekształcała dźwięk.Najlepiej Jack.Wiem że mam duże wymagania,ale cóż xD
Moje Typy:
Sennheiser HD 201
Natec Genesis HX55

Czekam na opinie i propozycje ;)

Opublikowano

Polecam Superluxy 681,

dźw czysty , bass dobry

(niektórzy mówią ,że za moncny ale to mnie przy nich trzyma)

Dobrym wyborem były by też HD 201.

Myślę , że od tych natec'ów bolały by Cię uszy.

Opublikowano

No właśnie kumpel miał te natec i są głośne,testowałem je i są fajne (od Nateca mam myszkę gx55 więc na ogół firmy nie mogę narzekać) ale reszty nie mam jak przetestować :c
Sennheiser'y do mnie przemawiają bo to jedna z najlepszych marek

Opublikowano

Jeszcze są słuchawki superlux hd 668b, shure srh240, bądź creative aurvana live. Choć do CAL trzeba by było mieć raczej dobrą kartę dźwiękową.

Te modele i hd 681 są chyba najlepsze w cenie około 200zł i w sumie nic lepszego chyba nie ma.

Opublikowano

modelar.do 100 zł a karta dźwiękowa zintegrowana realteka  :/ 

To bierz Superluxy 681 w stosunku

cena/jakoś miarzdży każde słuchawki do 150 zł

powiedz czy chcesz otwarte/zamknięte/czy pół otwarte

małe na uszy czy troche jak chlebaki [superluxy]

Opublikowano

więc superluxy były by dobre , 

jeżeli desing Cie zniechęce to 

może maxel retro dj (nie wiem czy dobrze napisałem)

Opublikowano

Kurde,bo kiedyś miałem słuchawki philipsa sbc hg100,ale przestały działać bez powodu,wykrywane przez komputer i sobie leżą :c
a ich się już nigdzie nie kupi :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...