Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Simsami 3

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zainstalowałem na lapku siostrze simsy. Od razu mówię, że podstawka to oryginał, ale dodatki już nie. Otóż był format dysku. Przeniosłem wszystkie dodatki na dysk zewnętrzny. Zainstalowałem podstawkę na nowy system i zgrałem dodatki. Otóż one nie działają. Włączam Simsy(po przez launcher) i wszystko działa tzn. jeden dodatek, który zainstalowałem wraz z podstawką. Reszta zainstalowana na starym systemie i przeniesione na nowy system z dysku nie działają. Wyskakuje błąd taki:

1g0b.png

Launcher z grą zostały zaktualizowane jakby co.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ponoć oryginalna podstawka nie działa z pirackimi dodatkami, ten dodatek jest pewnie nieaktualny. Główną grę ci zaktualizuję, dodatek musisz mieć na aktualną wersję gry.

Opublikowano

Up, większej głupoty nie słyszałam :-) aktualizuje się właśnie podstawę, nie dodatki.

Twój błąd polega na tym, że uruchamiasz grę przez launcher. Pobierz cracka do ostatnio wydanego, zainstalowanego dodatku i wrzuc go do game/bin.

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...