Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Spawn (Co dodać, edytować, usunąć)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładny, ale ten napis chyba nie potrzebny i tak jakby czegos mi tam brakuje, moze wiecej budynkow?

585051449511123978085.jpeg

Opublikowano

Ciekawe czy na gildie by się sprawdził. Niby ładny, ale nie jest to typ średniowieczny. Jestem ciekaw jakby to wyglądało w praktyce. Oceniam 7/10.

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Ładny spawn, napis nie pasuje, mało budynków/usuń góre lub zrób tam wymieniarki 

Opublikowano

Spawn wygląda ciekawie, lecz bym przebudował trochę świnkarnię, ale ogólnie wygląda spoko ;3

Bywalec
Opublikowano

Jeżeli mogę, to pokuszę się o trochę krytyki... Jako iż sam miałem serwer i współpracowałem z kilkoma większymi powiem tak. Jeżeli chcesz aby twój serwer osiągnął sukces, to taki spawn odpada. To musi być coś co zrobi na graczu takie wrażenie, by został na serwerze przez chwilę chociaż żeby oglądnąć sam spawn. To jest zwykłe kilka domków, nic specjalnego. Masz trochę fotek fantastycznych spawnów.

Masz tuta i spawny:

http://www.mpcforum.pl/topic/520730-tut-rodzaje-serwera-poczatki-z-serwerem/

347501400274051492077.jpeg

761251400274051492077.jpeg

293941400274051492077.jpeg

Oczywiście nie mówię, że masz robić coś takiego, bo to to jest mistrzostwo, ale to jest coś na czym możesz się wzorować robiąc mniejsze spawny.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Niby fajnie, ale czegoś właśnie brakuje. Osobiście lubię zamknięte kompozycje, więc wg mnie fajnie by to wyglądało z jakimś chociażby małym murem dookoła, tak, żeby było widać, że to jest całość, a nie parę bezładnie rozrzuconych budynków. No i napis usuń, bardzo psuje to odbiór całości.

Podoba mi się ten drewniany styl na pustyni, przypomina odrobinę stare westerny :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...