Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy coś mi za to grozi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, grając w LoL'a znalazlem sobie frajera, ktory mysli ze jestem dziewczyna. No to postanowilem udawac dziewczyne, przez co on mi giftuje RP za PSC. Fake imie, i zdjęcia z google. Koleś mnie nigdy nie słyszał/widział itp. Czy coś mi za to grozi?

Opublikowano

nie

ps spoko ja to toleruje wkoncu jest 21 wiek to, ze czujesz sie troche dziewczynka a troche chlopcem to jest normalne nikt nie urodzil sie perfekcyjny transi tez sa spoko, pozatym raz w tylek to nie pedal ;-)

Opublikowano

jedynie grozi za  to występ na następnej Eurowizji.

tylko musisz zapuścić brodę to i przy okazji wygrasz  ;)

p.s. ciekawe co za użyszkodnik zaraportował jako spam, brawa dla niedorobionego 

proszę o więcej polubień, będzie większy spam laików !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Hasło na płytę główną

ps. a tak to nie bo to pewnie jakiś dzieciak wysyła ci te RP

410701400406615815990.png

Opublikowano

Patrząc na Twoje zakładane tematy w tym dziale to nic Ci nie grozi bo w sumie bycie gejem to chyba taką mentalną dziewczyną.

Nic Ci nie grozi jeżeli nie wyłudzasz/stalkujesz go o hajs.

Lol :D

Nic ci nie grozi, znalazłeś frajera i tyle.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Patrząc na Twoje zakładane tematy w tym dziale to nic Ci nie grozi bo w sumie bycie gejem to chyba taką mentalną dziewczyną.

Nic Ci nie grozi jeżeli nie wyłudzasz/stalkujesz go o hajs.

Nic takiego, on sam pyta czy mi doładować RP, albo mówie że chciałabym bardzo, to on "a to ci doładuje"

Opublikowano

spalenie na stosie lub honorowe rozstrzelanie 

nie.

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

Owszem grozi Ci, jeżeli on wyszuka sobie te zdjęcie w google (z google to każdy głupi by znalazł. Nawet z samego końca. Każde zdjęcie ma kod.). Może podać Cię do sądu, a jeżeli bd to np. jego koleżanka (dajmy na to) to pozwie Cię i jeżeli nie masz ukończonego 13 roku życia to odpowiedzialność będzie ponosił opiekun, a jeżeli ukończyłeś ten wiek to ty karę poniesiesz. Oczywiście złagodzoną bo od 13 - 18 lat kara jest złagodzona. A jeżeli ukończyłeś 18 rok życia no to kara będzie surowsza. Ja odradzam się bawienie w przesyłanie fotek z neta i podszywania się w kogokolwiek (np. Putina czy Obame  :D ). 

Jeżeli nie chcesz mieć problemów. To co zrobiłeś to są prawa autorskie. Wykorzstałeś kogoś wizerunek bez jej zgody. 

Oto moje zdanie :P

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Powodzenia w więzieniu

Grozi Ci 3 lata aresztu zgodnie za:

• dopuszczenie się nieobyczajnego wybryku (art. 140 kw)
  • żebractwo w miejscu publicznym, o ile nie jest dokonywane w sposób natarczywy lub oszukańczy (art. 58 §1 kw)
  • naruszenie przepisów porządkowych (art. 54 kodeksu wykroczeń)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Musisz z nim zerwać ! Wtedy unikniesz kary xdd wiec jak przystało na kobietę wciśnij z niego co do 1 RP i rzuć go czyli po prostu bloknij xD

Opublikowano

Powodzenia w więzieniu

Grozi Ci 3 lata aresztu zgodnie za:

• dopuszczenie się nieobyczajnego wybryku (art. 140 kw)
  • żebractwo w miejscu publicznym, o ile nie jest dokonywane w sposób natarczywy lub oszukańczy (art. 58 §1 kw)
  • naruszenie przepisów porządkowych (art. 54 kodeksu wykroczeń)

a) Zgadza się ;f

B) Miejsce publiczne to chat w lolu xD? [PW - Prywatna Wiadomość] ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...