Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dotyczące nazwa.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć. mam pytanie czy jeśli kupie domene w nazwa.pl za 00.00 dla firm to pozwą mnie do sądu?

i jeszcze jedno jeśli kupie domene za 00.00 zł dla firm to ile będzie odnowa domeny kosztowała?

za obie odp daje like!

Opublikowano

cześć. mam pytanie czy jeśli kupie domene w nazwa.pl za 00.00 dla firm to pozwą mnie do sądu?

Odpowiedź: Nie pozwą Cię jak podasz fałszywe dane

i jeszcze jedno jeśli kupie domene za 00.00 zł dla firm to ile będzie odnowa domeny kosztowała?

Odpowiedź: Będziesz musiał wziąć od nowa jeżeli nie masz hajsu.

za obie odp daje like!

Opublikowano

Napisałem odpowiedź pod każdym z pytań...

rJwypO7.png

Opublikowano

@up a ile kosztuje opłacenie po 12 mies?

a policja nie namierzy mi komputera?

i jeszcze jedno jak robie serwer minecraft to mam wybrać prywatnie czy dla firm?

Opublikowano

@up a ile kosztuje opłacenie po 12 mies?

a policja nie namierzy mi komputera?

Odpowiedź: Nie namierzy. To jest bezpieczne.

i jeszcze jedno jak robie serwer minecraft to mam wybrać prywatnie czy dla firm?

Odpowiedź: Dla firm.

Opublikowano

Nie kupuj tam domeny, pierwszy rok jest za darmo ale potem musisz płacić prawie 100zł za następne lata. Przeniesienie też kosztuje dużo. Polecam ovh.pl, tam za pierwszy rok płacisz 10zł, a następne tylko 50zł. To może się wydawać dużo, ale jeśli masz zamiar używać domeny dłużej niż rok to jest to dużo lepsze rozwiązanie.

Opublikowano

@up a moge tam dać ip: mc.buildcraft.pl?

Jeśli buildcraft.pl jest wolne to tak. Możesz ustawiać dowolną ilość dowolnych takich "prefixów".

Opublikowano

Bez problemów mozesz na stronie dot.tk zdobyć domenę krótką nie .pl ale .tk jest za free i nie musisz mieć firmy albo czegoś i jest za darmo na ile chcesz bo mozesz to za darmo przedłużyć

cover.png?dl=0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...