Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Tak dokladnie go4lol czy wykryja odpalone skrypty na bolu?

//Odpowiadajcie każda odpowiedz dostanie + bo musze miec pewnosc czy wykrywalny

Opublikowano

To turniej, który ty rozgrywasz u siebie na koncie w domu? Jeżeli tak to nie będzie wykrywalny gdy będziesz grał z głową chodzi mi o puszczanie skilli Cassio zza pleców jak to robił Nitroxgimbus15cmwłapie.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Budowniczy
Opublikowano

To git hehe a wgl esl wire trzeba odpalac do lola na go4lol ( esl wire moze bola wykryc chyba xD )

Opublikowano

rok temu chyba grało się bez wire sam śmigałem na bolu wtedy. jeśli obecnie wire jest wymagany to sobie daruj lepiej. albo zrób fejk konto i zagraj jakiś 1v1 z kolegą sprawdź czy będzie ban. o ile wogle sa takie rozgrywki. dość długo w csa gralem, wire tam wykrywał poza organnerami wszystko a i były momenty że i organnera także ja bym nie ryzykował... chyba że injectując to perxem ale nie wiem czy by się nie dojebali do perxa i czy wogle by to przeszło...  pozatym wire sprawdza procesy, bol w procesach jest pieknie widoczny ;) perxem można by to chyba ominać.

Budowniczy
Opublikowano

rok temu chyba grało się bez wire sam śmigałem na bolu wtedy. jeśli obecnie wire jest wymagany to sobie daruj lepiej. albo zrób fejk konto i zagraj jakiś 1v1 z kolegą sprawdź czy będzie ban. o ile wogle sa takie rozgrywki. dość długo w csa gralem, wire tam wykrywał poza organnerami wszystko a i były momenty że i organnera także ja bym nie ryzykował... chyba że injectując to perxem ale nie wiem czy by się nie dojebali do perxa i czy wogle by to przeszło...  pozatym wire sprawdza procesy, bol w procesach jest pieknie widoczny ;) perxem można by to chyba ominać.

Też grałem na swoim prywatnym hacku na esl z 2 lata i brak bana

Szkoda, że ma tak jak w r3cheats do cs;go. Cheat injectuje się do jakiego chcesz procesu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...