Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zainstalowaniem/odinstalowaniem.

Mamba111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Nie mam zamiaru się dużo rozpisywać. Problem jest następujący, na pewno gdzieś się pojawił a ja możliwe że go ominąłem. Jednak męczę się z tym problemem już 2 tygodnie.
Przeszukałem cały komputer i nie ma już żadnego pilku związanego z riot.

Zdjęcie kiedy chcę zainstalować league of legends - problem.
15i2tlu.png

Dziwi mnie jedno, że jeżeli odinstalowałem grę - to dlaczego mam ją w "Dodaj/Usuń programy"? Jest ze mnie kiepski informatyk, to trzeba przyznać, lecz liczę na waszą pomoc.
Zdjęcie: 
2cmq8gk.png

Kiedy chcę odinstalować poprzez "Dodaj/Usuń programy". Wyświetla się to:
2gskayo.png

Za każdą pomoc nagradzam plusami, na hejty nie będę odpowiadać, lecz zgłaszać. 

Opublikowano

Przeczyść rejestr systemu i usuń wszystko co związane z lolem - np. za pomocą CCleaner'a 

lub

Uruchom, regedit, F3 i wpisujesz league of legends/riot i usuwasz jeżeli coś znalazło.

Opublikowano

W CCcleaner usuń ten wpis. Wejdź w narzędzia i tam masz programy i szukasz lola i po prawej "usun wpis" albo jakos tak.

76561198053546969.png

Opublikowano

Zrobiłem wszystko co powiedzieliście, jednak to nic nie dało. Ciągle mam ten sam błąd, nie ma już żadnego pliku, nawet w regedit wszystko usunięte. Jeszcze jakieś porady? 

Opublikowano

Niemożliwe, na pewno coś przeoczyłeś w rejestrze. Sprawdź kilka razy te oto słowa

- LoL

- Riot

- League

- Legends

A jak nie pomoże, to zrób nowe konto użytkownika przez panel sterowania i na nim spróbuj zainstalować.

Spróbuj też zainstalować tą wersję LoLa: http://l3cdn.riotgames.com/Installer/SingleFileInstall/LeagueOfLegendsBaseEUNE.exe

Strona Riotu, więc skan niepotrzebny.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...