-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
axnaxn
axnaxn
Otóż szczerze już nie mam pojęcia co może być problemem. 2 dni temu grałem normalnie weźmy na to w nfs world przy okolo 50-70 fps. następnego dnia instalowalem miedzy innymi sterownik audio by moc odtwarzac muzyke przez bota na tsie, w instalce ukryte bylo kilka syfow zwiazanych z tuningiem kompa ktore od razu odinstalowalem. dzis odpalam kompa wszystko ok, zadnych zamul odpalam nfs i fps w granicach 10-20. Od razu walnalem skana avg, potem malwarebytes, na koniec eset online scanner. adw cleaner tez tam gdzies sie pojawil. restart kompa, znow malo fps, wchodze w moj komputer i dupa, zawiecha explorer.exe, zamykam proces, otwieram go poprzez menedzer i wszystko cacy sie zaladowalo. otwieram moj komputer i dupa nie mozna zdalnie uruchomic procesu, tak bylo w przypadku kazdego folderu. czas wytoczyc ciezkie dziala odpalam combofixa. skanowanie, restart, wszystko ok, nawet jakos tak komp szybciej dziala. odpalam gierke znow dupa. nie mam pojecia co moze byc nie tak, skanery juz nic nie wykazuja, ccleaner tez juz zrobil swoje i ciagle jest cos nie tak. wlasnie wykonuje reinstal grafiki, mam nadzieje ze pomoze. jakies propozycje?
Dodam, że reinstalacji systemu chciałbym uniknąć.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.