Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

71829862434766573277.png

25454480832538719876.png

>>  IP: SilensCraft.fhmc.pl  <<

>>  Otwarcie: 16 Maja, godzina 18:00 (Piątek)  <<

Jest to 2 odsłona serwera SilensCraft która odbędzie się jutro, piątek 16 Maja, godzina 18:00. dodaliśmy urozmaite wygody dla graczy, głównie komendy które pozwolą

wyjaśnić graczom niektóre sprawy a poinformować ich o pewnych sprawach.

Dodaliśmy nowego i bardziej przejrzystego spawna który najbardziej zmienia atmosferę gry.

Wgraliśmy nowy POLSKI i AUTORSKI plugin na gildie który ułatwi wam "życie" na serwerze gdyż jest to spolszczony

plugin na polski, zresztą jak już wspominałem " POLSKI ". Od teraz gildie będą za itemy, jakie? To się okaże

na otwarciu serwera ;-). Niektórzy wspominali o dropie, że jest tylko na diamenty i chcą więcej. Dodaliśmy!

Całkowity drop : Diament, żelazo, złoto, obsydian, tnt, czerwony proszek, emerald, węgiel, exp.

Dla bonusu dodaliśmy większą szanse na drop z odpowiednim enchantem kilofa!

To chyba wszystko co dodaliśmy w życie serwera ;-) Serdecznie Zapraszamy na otwarcie, standardowo evencik

na start ;-] GRABA!

32219804632394052816.png

Właściciel : Chilloout

###

Technik : RekitHD

###

Admin : enikus2

###

Admin : Borsuczeg

###

Admin : Rufi

###

Moderator : PLStick

###

Helper : Bros550

###

Helper : pondzik

33635349147545196534.png

Opublikowano

Po prostu zaje***** spawn i serwer. Dużo ogarniętych pluginów "przezemnie chilloouta i Rufiego" zapraszam serdecznie

Ps. Mnie moze nie byc na serwerze poniewaz mam poprawy i wiecie o to chodzi. ~RekitHD

51699703966406469916.gif

Opublikowano

Start serwera PRZESUNIĘTY! na 17 Maja (Sobota) 18:00. Dziś niestety coś mi nagle wypadło i nie miałem jak zająć się otwarciem, myślę że teraz można już odliczać czas do otwarcia serwera! Do jutra do godziny 18:00, GRABA! ;-] Jeszcze raz przepraszam za utrudnienia.

Opublikowano

Jaki duży konkretnie jest ten drop i czy będą jakieś eventy?

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

28kht7s.png

Opublikowano

Jaki duży konkretnie jest ten drop i czy będą jakieś eventy?

Mogę zdradzić że drop na diamenty będzie 0.7%, czyli nie tak łatwo ;) najbardziej zaczną się walki o ten item gdyż jest on między innymi niezbędny do utworzenia gildii. Eventy będą co weekendy w godzinach : Sobota - 20:00 , Niedziela - 18:00 . Serdecznie zapraszam.

Opublikowano

########################################################################

!:!:! 2 Odsłona właśnie ruszyła! Gotowy na przygodę? :] Serdecznie Zapraszamy! !:!:!

########################################################################

Opublikowano

Co do serwera to polecam go xD, ponieważ sam na nim jestem Adminem. Ogarnęliśmy sporo rzeczy i myślę, że ta edycja jest udana.

Opublikowano

Serdeczne dzięki panowe, to chyba jedyna motywacja do pracy na serwer ;)

+ Dziś event o 18:00 Serdecznie Zapraszam ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...