Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwiększyć wydajność lola do 200%

GRAA TA RAH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz użyć programu gamebooster w celu wyłączenia niepotrzebnych usług/programów oraz przeczyścić komputer programami odkurzacz/ccleaner.

Opublikowano

Możesz użyć programu gamebooster w celu wyłączenia niepotrzebnych usług/programów oraz przeczyścić komputer programami odkurzacz/ccleaner.

coś jeszcze ?

Opublikowano

Możesz jeszcze grać na grafice low. Wygląd może Cię nie zadowoli, ale będzie można dostrzec znacznie płynniejszą rozgrywkę, gdyż gra będzie ciągnęła mniej zasobów pamięci.

Opublikowano

Powiem ci tak, jak masz gównianego pcta, Możesz wiele próbować, lecz ja z własnego doświadczenia wiem że daje to max 5-10 fps, nic więcej. Co możesz zrobić, przeczyścić komputer z kurzu, nałożyć pastę termoprzewodzocą, jeśli temperatury będą około 30-40, możesz się bawić w overclocking procesora. Wykręć go na tyle żeby temperatury w stresie nie wynosiły więcej od 50-60 stopni. 

Możesz ściągnąć gamebooster, lecz szczerze, mnie to nic nie dawało przed zmianą sprzętu.

Dodatkowo zdefragmentuj dysk, lub walnij formata, zaktualizuj sterowniki, Bios, no w sumie same podstawy.

Tak jak powiedziałem, na słabym kompie mimo wielu prób wiele nie wyciągniesz, jasne, może i uda ci się zyskać oczekiwane przez cb fpsy, lecz będzie to niestabilne i raz na jakiś czas będą spadki.

Opublikowano

To tak:

- Pobierz LolClientSuspender

- GBoost

- CCleaner

- Memory Booster

- Game Booster

- Advanced SystemCare 7

Zanim włączysz lola przeczyść komputer CCleanerem, następnie przeskanuj rejestr. Wyłącz program, włącz ASC 7, przeskanuj komputer z tymi ustawieniami:

vg37qf.jpg

Po przeskanowaniu i kliknięciu "Napraw" wejdź w "Tryb wydajności", ustaw "Tryb gry" i włącz. Teraz możesz ten plik wyłączyć.

Następnie otwórz Game Booster, i przejdź w tryb gry czy coś takiego (taki wielki przycisk, kliknij go) a następnie otwórz menedżer zadań i wyłącz ten program z drzewkiem połączonych z nim procesów.

Następnie włącz GBoost (musisz mieć włączony internet) i kliknij duży przycisk a potem zrób to samo w menedżerze co z Game Boosterem.

Teraz włącz Memory Booster i kliknij "Optymalizuj" czy coś takiego.

Teraz jak już będziesz wchodził w lola to otwórz LolClientSuspender, włącz LoL'a i wyłącz explorer.exe w menedżerze zadań.

Opublikowano

O jaki program Game Booster chodzi? ;_; Gdy wpisuje w guugle wyskakuje Razer Game Booster, o ten program chodzi? Czy to jakiś szit?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...