Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy usuną gold ammo?

WOT00000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ktos wie czy kiedys usuna gold ammo za kredyty?

bo nie da sie grac nawet jak gram artą to z gold ammo we mnie srzelaja to jakas masakra

Opublikowano

Nigdy nie usuną amunicji premium za kredyty. Wg statystyk WG zaledwie 20% wystrzelonych pocisków, to pociski goldowe. Trzeba być kompletnym (...), żeby strzelać w artę/hellcata etc. z golda. Jeśli nie był to kompletny bezmózg, to być może miał załadowaną goldową pestkę i strzelił od razu z niej.

Do tego, ból dupci o to, że "gold nuby ewryhir" jest już nie modny. Pociski HeAt - najgorsze pociski w grze. ACPR - na większe odległoćci prorażka. 

Opublikowano

Ile można mówić, że złoto jest używane do kręcenia lepszych wyników. Nie usuną tego, gdyż większość by się obraziła i poszła na WT.

Opublikowano

Jak by usunęli gold ammo to ludzie i tak by go kupowali za normalnego golda a ci co nie chcieli by wydawać kasy na grę czuli by się w wielu przypadkach gorszymi graczami

Wtedy ta gra by miała miano bez golda jest niczym wiec powinieneś się cieszyć że jest gold ammo za kredyty chyba że go nie używasz a dosyć często się przydaje na 2 tiery wyżej jak się nie da rady po weak spotach normalnymi 8)

Opublikowano

Ile można mówić, że złoto jest używane do kręcenia lepszych wyników. Nie usuną tego, gdyż większość by się obraziła i poszła na WT.

Dlaczego miała by przejść na WT (pomijając wszystkie oczywiste rzeczy), skoro tam w ogóle nie ma golda?

Do tego:

Noob nie miałby kasy na pociski premium, ponieważ tak by lamił, że straciłby tylko ją. Osób, strzelających pociskami kupionymi za złoto, jest naprawdę bardzo mało.

Cały interes polega na tym, że gdy my wydajemy kredyty, aby je zarobić musimy więcej grać, oraz przydałby się czołg i//lub konto premium, więc pieniążki idą :)

Opublikowano

a ja tam lubie golda na wszystkich tanka mam po 15/20 szt golda i z nich wala bo lubie i mnie na to stac :P

Opublikowano

Na fv183 obowiazkowo

A z tego czolgu nie wali sie czasem only OB? Gold obowiazkowo powinien byc na czolgach o slabej penie typu t-34-2, gdzie na goldzie ma 70mm wiecej.

Opublikowano

Nigdy nie usuną amunicji premium za kredyty. Wg statystyk WG zaledwie 20% wystrzelonych pocisków, to pociski goldowe. Trzeba być kompletnym (...), żeby strzelać w artę/hellcata etc. z golda. Jeśli nie był to kompletny bezmózg, to być może miał załadowaną goldową pestkę i strzelił od razu z niej.

Do tego, ból dupci o to, że "gold nuby ewryhir" jest już nie modny. Pociski HeAt - najgorsze pociski w grze. ACPR - na większe odległoćci prorażka. 

W WT:GF fajnie to zobrazowali tam badasz pociski do lufy . Tam jak opadasz APCR masz największa dostępną penetracje więc teoretycznie 90% graczy to goold nooby (tak samo z HE HEAT itd)

A z tego czolgu nie wali sie czasem only OB? Gold obowiazkowo powinien byc na czolgach o slabej penie typu t-34-2, gdzie na goldzie ma 70mm wiecej.

Całe życie w błędzie ;_; mam na nim 300 bitew i ani razu nie wystrzeliłem golda ;_;

A tam od razu usuwać , zaimpletować podbny system do WT z tą różnicą że badasz pociski do różnych kalibrów (w grze jest za dużo pojazdów żeby do każdego badać z osobna )

Albo znerfić żeby dawały wymierne kożyśći  (np max 30peny + a nie jak było na T69 AP-170peny HEAT 300 ....)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

W WT:GF fajnie to zobrazowali tam badasz pociski do lufy . Tam jak opadasz APCR masz największa dostępną penetracje więc teoretycznie 90% graczy to goold nooby (tak samo z HE HEAT itd)

Całe życie w błędzie ;_; mam na nim 300 bitew i ani razu nie wystrzeliłem golda ;_;

A tam od razu usuwać , zaimpletować podbny system do WT z tą różnicą że badasz pociski do różnych kalibrów (w grze jest za dużo pojazdów żeby do każdego badać z osobna )

Albo znerfić żeby dawały wymierne kożyśći  (np max 30peny + a nie jak było na T69 AP-170peny HEAT 300 ....)

T69 nie ma już 300 peny na złocie, a 250.

System WT jest do bani i pierdyliard gorszy od systemu WoT'a.

Opublikowano

na FV only gold. Z Apków strzela się tylko po 1k :)

Gold w sumie to też HE, tylko że HESH

76561198001815076.png
Opublikowano

to powinni przynajmniej zmiejszyc penetracje w gold ammo

moj kumpel ma mausa i E-100 ale mowi ze juz nimi nie gra bo kazdy uzywa gold ammo i nie gra sie tak jak kiedys

ja zwyklymi pociskami przebijam twarde pancerze ( wiem gdzie bic zeby przebc) a inni wola byc na minusie na bitwie ale ida na łatwizne

Opublikowano

Skatowane maus jest nie do przebicia. Nie ma opcji przebic 600mm pancerza. Na 100 strzela np. w dolna plyte.

Gold ammo ma wystaczajaca pene, a te pociski nie sa op. Np. na is8 lepiej strzelac only PP.

Po co ktos ma strzelac, jak wie, ze nie przebije? Zaladuje pociski premium i po problemie, ale znowu kase musi wydac, a zeby ja zarobic, musi grac czolgiem premium.

Opublikowano

Czasami jedna czy dwie złote pestki odstraszają OP agresora i pozwalają zmienić pozycje na mapie i jeszcze trochę powalczyć. Wiec dobrze jest mieć cos w zanadrzu dla bardziej upierdliwych dobrze opancerzonych wrogów którzy czują się zbyt pewnie :)

Pozdrówki

Seba

Opublikowano

to powinni przynajmniej zmiejszyc penetracje w gold ammo

moj kumpel ma mausa i E-100 ale mowi ze juz nimi nie gra bo kazdy uzywa gold ammo i nie gra sie tak jak kiedys

ja zwyklymi pociskami przebijam twarde pancerze ( wiem gdzie bic zeby przebc) a inni wola byc na minusie na bitwie ale ida na łatwizne

Po co mu czołgi, którymi nie potrafi grać? :)

Tym trzeba też kątować wieże, a nie sam kadłub. 

Opublikowano

WEśta nie kłamta.

Golda usuną gdy wprowadzą 15 tiery.

Czyli nigdy ^^

Opublikowano

15 tiery mają być wprowadzone gdy gra ostrzyma status oficjalna gra WorldOfTanks czyli w wersji 1.0 po 9.9

Widzę ktoś nie zrozumiał żartu na prima aprilis ;) WG mówiło niejednokrotnie, że nigdy nie będzie czołgów większych, niż Xt. Tamto, to był zwykły żart.

Do tego nie wiadomo, czy po 0.9.9 będzie 1.0.0, czy może będzie 0.10.0 etc. Tak, jak było z 8.11.

Opublikowano

To pytanie jest banalne  ponieważ z czegoś muszą żyć i raczej jak kolega powyżej napisał nigdy nie  usuną amunicji premium, muszą przecież opłacić serwery, programistów itp.. nic za darmo w tych czasa nie  ma.

Opublikowano

To pytanie jest banalne  ponieważ z czegoś muszą żyć i raczej jak kolega powyżej napisał nigdy nie  usuną amunicji premium, muszą przecież opłacić serwery, programistów itp.. nic za darmo w tych czasa nie  ma.

Za gold ammo? Raczej nie, bo tego nikt mądry nie kupuję za złoto.

Zarabiają głównie z zarabiaczy VIIIt.

Opublikowano

Nigdy nie usuną Gold Ammo za Kredyty .

Pozdrawiam blocked_ . :]

»zdanie poniżej jest prawdziwe.

»zdanie powyżej jest fałszywe.

Opublikowano

Za gold ammo? Raczej nie, bo tego nikt mądry nie kupuję za złoto.

Zarabiają głównie z zarabiaczy VIIIt.

I kont premium :P

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...