Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promocja

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie przed chwilą twórcy DayZ obniżyli cenę DayZ Standalone do końca weekendu (18 maj). Grę można nabyć o prawie 3 Euro mniej co oznacza że DayZ kupimy za 85zł i 50 groszy. ;)

Opublikowano

Nie kupujcie tego teraz ludzie, szkoda kasy, gra jest caly czas jeszcze w Alphie i pewnie juz nigdy z niej nie wyjdzie, zaraz H1~ nowa zajebista gierka. Jesli jednak wolicie uzupelnic swoja biblioteke o kolejna ciekawa lecz jeszcze nie do konca ogarnieta gre, polecam do poczekania na wakacje, na pewno stanieje duzo.

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

Nie kupujcie tego teraz ludzie, szkoda kasy, gra jest caly czas jeszcze w Alphie i pewnie juz nigdy z niej nie wyjdzie, zaraz H1~ nowa zajebista gierka. Jesli jednak wolicie uzupelnic swoja biblioteke o kolejna ciekawa lecz jeszcze nie do konca ogarnieta gre, polecam do poczekania na wakacje, na pewno stanieje duzo.

Nie zgodzę się z tobą. Gra ma potencjał, 2 miliony graczy, mnóstwo możliwości, crafting, balistykę lotu pocisku aż mógłbym wymieniać do rana. Gra wyjdzie z alphy prawdopodobnie pod koniec roku,a oficjalna data premiery to okolice jesieni,zimy 2015 roku. W wakacje cena będzie taka sama jak teraz tylko bez obniżki. Natomiast po wyjściu z alphy zdrożeje. Co do twojej odpowiedzi na temat h1z1 brak mi słów. Jak można oceniać grę skoro nawet w nią nie grałeś poza tym gra ma mega że tak to ujmę "Bajkową grafikę".

Opublikowano

Szaki22 nie wiem ile jestes na steamie ale ja juz troche jestem i wiem co sie dzieje w wakacje, codo H1Z1 to rzeczywiscie nie gralem, ale widzialem streamy ktore powalaja rzeczami DayZ.

Tworcy DayZ jak zobaczyli ze gra zrobila 40 milionow funtow a nawet z Alpha nie wyszla to maja juz na nia za przeproszeniem, wyjebane. Jak przez ten caly czas od wyjscia standalone nie mozna naprawic zombiaku ktore caly czas przechodza przez budynki, no bez przesady. Gra nawet nie jest zoptymalizowana poprawnie. Trafili idealnie z taka rozgrywka, ludzie to lykneli z bajeczkami ze pozniej bedzie mnostwo update'ow a teraz jak zobaczyli jaki hajs maja nie trudzac sie za bardzo to wypuszczaja jeden update na rok.

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

Powiem wam tak, gra i może jeszcze dokładnie nie została wykonana i czasami mamy lagi ale warta jest wydania tych 100 zł.

Sama gra ma w sobie przepiękny klimat który przenosi nas w świat opanowany przez zoombe i w którym musimy się wykazać nie tylko intelektem ale też sprytem w przetrwaniu nawet tych trzech godzin w grze.

Osobiście wam polecam zakup DayZ Standalone, tym bardziej jak kolega pisze że jest promocja.

Opublikowano

Szaki22 nie wiem ile jestes na steamie ale ja juz troche jestem i wiem co sie dzieje w wakacje, codo H1Z1 to rzeczywiscie nie gralem, ale widzialem streamy ktore powalaja rzeczami DayZ.

Tworcy DayZ jak zobaczyli ze gra zrobila 40 milionow funtow a nawet z Alpha nie wyszla to maja juz na nia za przeproszeniem, wyjebane. Jak przez ten caly czas od wyjscia standalone nie mozna naprawic zombiaku ktore caly czas przechodza przez budynki, no bez przesady. Gra nawet nie jest zoptymalizowana poprawnie. Trafili idealnie z taka rozgrywka, ludzie to lykneli z bajeczkami ze pozniej bedzie mnostwo update'ow a teraz jak zobaczyli jaki hajs maja nie trudzac sie za bardzo to wypuszczaja jeden update na rok.

Gdybyś śledził poczynania twórców, to wiedziałbyś że od niedawna naprawiają zombiaki :)

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...