Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aimbot do crossfire

jakupxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nauczcie się grać sieroty pokręcone,hakami psujecie głąby grę innym ludziom,CF schodzi przez to na psy,serwerry pustoszeją zasrańce.Masz kompleksy,jesteś cienki jak liść kapusty to rusz bańką dlaczego tak jest a nie szukaj pomocy odpalając hacka złamasie.Co to za gra gdy walisz przez ściany czy biegasz jak po LSD? ni h.j,nie rozumiem tego....Grając w piłkę z reprezentacją niewidomych starcóow teżz miałbyś radochę utłuku? Pokolenie leszczy rośnie...bladych półgłówków bez jaj i honoru.Pozdrawiam średniointeligentnych,nick w grze xdaczajuplx-palcie hacki i dawać sieroty,na słabym sprzęcie,czysto jak zawsze,skopię wam dupska,hacki nie pomogą

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nauczcie się grać sieroty pokręcone,hakami psujecie głąby grę innym ludziom,CF schodzi przez to na psy,serwerry pustoszeją zasrańce.Masz kompleksy,jesteś cienki jak liść kapusty to rusz bańką dlaczego tak jest a nie szukaj pomocy odpalając hacka złamasie.Co to za gra gdy walisz przez ściany czy biegasz jak po LSD? ni h.j,nie rozumiem tego....Grając w piłkę z reprezentacją niewidomych starcóow teżz miałbyś radochę utłuku? Pokolenie leszczy rośnie...bladych półgłówków bez jaj i honoru.Pozdrawiam średniointeligentnych,nick w grze xdaczajuplx-palcie hacki i dawać sieroty,na słabym sprzęcie,czysto jak zawsze,skopię wam dupska,hacki nie pomogą

lol to że ktoś gra na cheatach nie znaczy odrazu że jest jakimś noobem narazie to ty pokazujesz swój brak inteligencji co do tematu poszukaj na innych forach bo tu napewno nic nie znajdziesz

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W pełni popieram xdaczajuplx. Nie potrafisz grać bez hackow to nie graj wcale.

''Chcesz zmienić świat na lepsze?... Może od siebie zacznij!''

Opublikowano

W pełni popieram xdaczajuplx. Nie potrafisz grać bez hackow to nie graj wcale.

To jest forum o cheatach to dlaczego miałby nie zapytać o jakiegoś i poprosić o link?

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

To jest forum o cheatach to dlaczego miałby nie zapytać o jakiegoś i poprosić o link?

Zgadza się,ja również mam prawo wyrazić swoją opinię na ten temat choć nic nie wnoszącą do tematu.Przzzywaliłem się bo w bodajże drrugim poście pada wręcz skomlenie o hacka,błagalny skowyt narkusa na głodzie....Jakiegokolwiek cheata...błagam...wody.......................

Ktoś wyżej skomentował mój wpis jako wyraz głupoty-do autora-mylisz pojęcia .

Opublikowano

Po pierwsze na crossfire eu rzadko kiedy spotyka się hacka a jak się już spotka to na drugi dzień ma bana a po drugie serwery jak wejdziesz o 20 to trudno wbić na alphie .          Jak chce spróbować grać na hacku to niech spróbuje jak dostanie bana to dostanie będzie grał bez a i czy on prosił żebyś się udzielał na temat haków bo chyba nie ?

Opublikowano

Po pierwsze na crossfire eu rzadko kiedy spotyka się hacka a jak się już spotka to na drugi dzień ma bana a po drugie serwery jak wejdziesz o 20 to trudno wbić na alphie .          Jak chce spróbować grać na hacku to niech spróbuje jak dostanie bana to dostanie będzie grał bez a i czy on prosił żebyś się udzielał na temat haków bo chyba nie ?

hacków na Cf eu jest tak średnio, kumpel jedzie na hackach 1 mies i jeszcze bana nie dostał ( trzeba wiedzieć jak używać ). Ja tam w to nie gram -,-

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Nabierz powietrza..szybko..:)) piszesz nieskładnie,nie rozumiem tego narzecza:))

Na cf rybko hakerskiego ścierwa w bród,gran tam od samiuśkiego początku,z nudów i przyzwyczajenia,wiem co mówię...:) Wcześniej katowałem NA ale hasło poszło wpizdu razem z lapkiem ,razem będzie z pięć lat pykania cf i  ok 200tyś ubitych...:)) Znam tę grę na wylot,często widzę szmaciarzy którzy sami wchodzą wręcz na lufę,po raz enty w tym samym miejscu,na chwilę znikają,mijaja 2 minuty i klient wraca prawie jak predator,m16 kosi snajperów...Jak myślisz co działo się przez te dwie minuty? ćwiczył kumite?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...